Arama sonuçları: *

1. RennH

PC çalışıyor ama görüntü gelmiyor

Kolay gelsin herkese. Dün tamamen sorunsuz çalışan pc bugün ilk başta hiç çalışmadı. Sonra ram leri çıkartıp taktım ve çalıştı ama ekran görüntü vermiyor şimdi de cpu ışığını yakıyor. Anakart asrock b650livemixer. Dram ışığı da yanıp sönüyor ne yapmam gerekiyor
  2. RennH

mATX anakartı ATX anakart ile değiştirme işlemi

herkese iyi bayramlar. Bende asus prime a620mk anakart var. Şimdi ise elimde atx anakart olan asrock b650 livemixer modeli var. Kasam da atx kasa. Bunları değiştirmek istiyorum ama çok da anlamadığım için açıkcası tırsıyorum. Önerdiğiniz bir video var mı bu işler öğrenilip yapılır mı sizce yoksa...
  3. RennH

Çözüldü✓ Bu sistem ryzen 7 7800x3d yi kaldırır mı

kolay gelsin herkese benim halihazırdaki istemim şu şekilde galax 4070 süper rryzen 5 7500f asus prime a620m k anakart thermaltake assasin perles kule tipi soğutucu 32gb ram gelecekte r7 7800x3d işlemci almak istiyorum yaklaşık 1 sene sonra gibi. Sizce o işlemci bu sistemce sırıtır mı yoksa...
  4. RennH

Çözüldü✓ R5 7500f kule tipi soğutucu 85 derece gördüm

Kolay gelsin herkese. Bende thermaltake kule tipi soğutufcuus var arkadaştan mx6 istemiştim ve termal macunu sürdüm acaba ondan dolayı mı 80 dereceyi gördü ? 77 derecede ortalama çalıştı bf2042 de. Bu sıcaklık değerleri sizce normal mi ?
Geri