Arama sonuçları: *

1. S

Kasa çok fazla ses çıkartıyor

(Videoda Mafia 3 def Edition oynuyorum) yani bu oyunda bile bu kadar ses çıkarması çok garip değil mi? Hiç zorlandığını da zannetmiyorum çünkü oyunda high ayarlarda 120-150 FPS alıyorum. Geçen Ready or Not girdim sanki patlayacak gibi oldu çok fazla ses çıkarıyordu. Çok rahatsız olmaya başladım...
  2. S

Çözüldü✓ Oyunda aniden fps nin 1 e düşmesi

Ekran kartı RTX 4060 Anakart ASUS B660M-K İşlemci i5 12400F Başlıktaki sorunu yaşıyorum, Alt Tab atmadan düzelmiyor. BIOS'a kadar her şey güncel, tüm donanımların testleri yapıldı herhangi bir sorun yok, yeni format atıldı.
  3. S

Pc aniden donuyor kilitleniyor

dün akşam arkadaşlarla gta onlinle oynuyordum heist bitti ve yükleme ekranı geldi tam orda alt tab attım ve oyun birden pencereli ekrana geçti ve ekran dondu tuşlara basıyodum ama 2 saniye sonra uyguluyordu ekran kartına reset attım 2 saniye bekledim sorun çözüldü. sonra ramlerde bir sorun mu...
  4. S

pc donuyor komutlara geç cevap veriyor

dün akşam arkadaşlarla gta onlinle oynuyordum heist bitti ve yükleme ekranı geldi tam orda alt tab attım ve oyun birden pencereli ekrana geçti ve ekran dondu tuşlara basıyodum ama 2 saniye sonra uyguluyordu ekran kartına reset attım 2 saniye bekledim sorun çözüldü. sonra ramlerde bir sorun mu...
Geri