Arama sonuçları: *

1. R

Sistem topladım naptiysam calistiramadim

Öncelikle selam vallahi çok uğraştım yapamadim sizlerin yardımına ihtiyacım var Sorunum şu 2 el PC topladım tüm parçaları çalışır vaziyete almadan önce satıcılardan test video her şeyi aldım fakat ne yaptıysam açamadım sonra istemedende olsa bilgisayarciya gitim bana sistem için güç kaynağının...
  2. R

Yeni topladigim pc nin çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım

Hocalarım merhaba, PC toplamıştım, daha Windows bile kurulu değil monitörüm var fakat güç kablosu yok şu anlık. PC her şeyi hazır çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım? Fanlar falan hiçbir tepki vermiyor. RX570. R5 5500. B450 m a Pro Max.
  3. R

Ramsiz PC rgbleri ve fanları çalişirmi

Selam sistemimde her şey hazır biti bir tek RAM kaldı oda yarın gelecek ama kasayı merak etim açıkçası fanları ve RGB şu yanarmi şu an RAM olmadan Ryzen 5 5500. RX 570. B450 m a Pro Max. Ben denedim çıt çıkmadı Monitöre baglamadim bağlasam bişey farkeder mi çalıştığına dair ufak bişey yapsın...
  4. R

Telefona windows yükleyip PC aktarma

İyi geceler yarın sistemim geliyor sistem toplamıştım ikinci el işlemcim ve anakartim uyumlu anakartin sahibi aldığım işlemci ile kullanıyordu fakat ben farklı bişey merak etim Windows kurmam lazım olucak PC ye ilk defa topladigim için pek bilgim yok ve bende USB yok ekstra paramda kalmadı...
Geri