Arama sonuçları: *

1. T

windows 11 biosta tpm 2.0 açık ama tpm.msc de gözükmüyor

arkadaşlar tpm 2.0 açık ama tpm.msc de uyumlu tpm bulunamadı diyor ne yapmam lazım
  2. T

trapmine virüstotal virüsü

arkadaşlar bir exe dosyasını virüstotale attım trapmine diye bir antivirüs uyarı verdi Malicious.moderate.ml.score böyle bir virüsmüş sizce virüs mü yoksa falsepositive mi ?
  3. T

xbox sabah yüklendi ama şimdi açılmıyor

merhaba arkadaşlar başlıktaki gibi xbox sabah yüklendi ama şimdi açılmıyor ne yapıcam sildim şimdide yüklenmiyor yarıda takılıyor yardım edin (windows 10)
  4. T

windows 10 güncellenmiyor

arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi windows 10 güncellenmiyor 0x80080005 hatasını alıyorum yardımcı olabilirmisiniz
  5. T

windows 11 yüklenirmi ?

arkadaşlar windows 10 kullanıyorum çok uzun süredir güncellemedim sistemi sistemim kötü ama windows 11 yüklemeden güncellemek istiyorum nasıl güncelleyeceğim
  6. T

pc yi prize takınca kendi kendine açılıyor

arkadaşlar pc yi prize takınca direk açılıyor biostan ayarı off konumuna getirdim fakat hayla prize takılınca kendi kendine açılıyor sorun nedir ?
  7. T

pc prize taktığımda kendi kendine açılıyor

arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi pc yi prize taktığımda 1 saniye felan fan çalışıyor sonra kapanıp tekrar otomatik açılıyor BİOS tan AC power loss diye bir şey varmış galiba onu aradım bulamadım anakartım eski olduğu için galiba ama bu sorunu çözmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz ? (sistem...
Geri