Arama sonuçları: *

1. ElektriksizKalanSwordoğlu

Nfs heat siyah ekranda kalıyor

oyunundaki haritanın yüzde 90ı yüklenmiyo siyah ekranda kalıyo 10dk oynayınca nasıl düzeltebilirim?
  2. ElektriksizKalanSwordoğlu

Çözüldü✓ görüntü bi anda gidiyor

r5 2500x rx570 ab350m 8gb ramli sistem 2.el aldım satan adam ets2 valorant fln oynuyomuş sıkıntı yoktu ama ben kendim takınca görüntü 5-10dk sonra gidiyor dönüşütürücüden kaynaklımı yoksa ekran kartındanmı?
  3. ElektriksizKalanSwordoğlu

Mavi Ekran görüntü gidiyor kasa çalışıyor

pc açıldıktan 5-10dk sonra görüntü gidiyor ama kasa çalışıyor hdmi to vga dönüştürücü kullanıyom ondan olabilirmi birde ekran kartının fanları pc açılana kadar dönüyo açılınca duruyo sebebi nedir? sistem r5 2500x sapphire rx570 4gb ab350m anakart corsair 8gb ram 480+256gb ssd win11 home...
  4. ElektriksizKalanSwordoğlu

valorant özel çözünürlük hatası

çözünürlük değişmiyo özel yazıyo nasıl düzeltebilirim?
  5. ElektriksizKalanSwordoğlu

Mavi Ekran fanlar dönüyo pc açılmıyo

dün oyun oynadığımda pcde hiçbişe yoktu bugün naptıysam açılmıyor hiç görüntü gelmiyor lütfen yardım denediğim yöntemler rami silgiyle silme tozunu alıp geri takma bukadar şimdilik ne yapabilirim?
  6. ElektriksizKalanSwordoğlu

Mavi Ekran pc açılırken mavi ekran veriyor

hiçbişe yapmadım bianda kendisi oldu pcyi kappattım başka zaman açarken mavi ekran verdi naptıysam olmadı en sonda hiç açılmamaya başladı mavi ekran bile gelmiyo fanlar dönüyo hiç görüntü yok
Geri