Arama sonuçları: *

1. katilblood50

DMP dosyama bakarmısınız

far cry 3 veya ac valhalla oynamak için ubisoft connect ı açıyorum ama her seferinde hata veriyor ekranda yazan yere gidiyorum yeni bir dmp dosyası oluşturuyor ama ben ne bu dmp dosyasını açmayı nede bu açarsam ne yapacağımı bilmiyorum yardım edebilirmisiniz (tam olarak anlatamadıysam şimdiden...
  2. katilblood50

Mavi Ekran DMP dosyama bakarmısınız

far cry 3 veya ac valhalla oynamak için ubisoft connect ı açıyorum ama her seferinde hata veriyor ekranda yazan yere gidiyorum yeni bir dmp dosyası oluşturuyor ama ben ne bu dmp dosyasını açmayı nede bu açarsam ne yapacağımı bilmiyorum yardım edebilirmisiniz (tam olarak anlatamadıysam şimdiden...
  3. katilblood50

Bilgisayara anlamadığım şeyler oldu

Önce gta v de grafikleri yükselttim sadece texture qualityi sonra otunu kapadın grafiklerin kayıt olmadı için açarken after burnerden gpu ya biraz owerclock yaptım sonra gta v acıldı ama hemen sonra ekran biraz karardı ve arkada discord açıktı arkadaşlarım konuşuyodu sonra onların sesi az çeken...
  4. katilblood50

İnanılmaz bi darboğaz var ne yapmalıyım

Gt 1030. i5 9400f. 16gb 2400mhz ram. Yüksek grafik rise of the tomb raider oynuyordum ki bunu görene kadar cpu %9 gpu %100. %91 darboğaz var bunu nasıl düşürebilirim
Geri