Arama sonuçları: *

1. ismaildddx

Bilgisayarım ağa bağlı windows bağlanamıyor

Merhaba bilgisayarım internete bağlı ethernet kablosuyla google a giriliyor ancak windows algılamıyor mesela defender ı açtım açılmadı giriş yapamadı güncellemeleri kontrol et diyorum o da olmuyor
  2. ismaildddx

Display Port seçemiyorum

merhaba bilgisayarı monitöre bağladım monitör ayarlarına giriyorum hdmı 1 hdmı2 ve display port seçenekleri var hdmı1 e basıyorum seçiyor sinyal yok diyor 2 ye basıyorum seçiyor sinyal yok diyor display portun üstüne geliyorum tıklasamda seçilmiyor ekran kartı da display port kablosuyla bağlı
  3. ismaildddx

Çözüldü✓ Ekrana görüntü gelmiyor

Merhaba Bilgisayarı temziliyim dedim ekran kartını ramini çıkarttım en son geri taktım hepsini asus monitor display port sinyal yok hatası vermeye başladı ekran kartını söktüm geri taktım ramleri söktüm geri taktım yine olmadı az önce bios pilini çıkarttım geri taktım yine olmadı
  4. ismaildddx

Çözüldü✓ Uçak modu butonu çalışmıyor ve wifi gözükmüyor

merhaba leptopun modeli asus tuf gaming f15 fx506he bilgisayarda wifiler gözükmüyor yalnızca ethernet oluyor ... durduk yere bir anda gitti wifi bu modele ait güncel asus driverını yükledim ancak olmadı . bilgisayarın güncellemesi varmış onu yaptım yine olmadı ... uçak modunuda açamıyorum...
  5. ismaildddx

Çözüldü✓ Bios ayarlarına girdim çıktım bilgisayar mavi ekran vermeye başladı

Bios ayarlarına girdim default a bastım ve ardından load default settings dedi bende ok bastım ardından mavi ekran gelmeye başladı ve sorun giderici den bilgisayarı sıfırlamaya çalıştığımda '' Sistem geri yüklemesi için geri yüklenecek Windows yüklemesi belirtmelisiniz'' uyarısı aldım...
  6. ismaildddx

Itopyadan pc aldım ekran kartı fanları dönmüyor

Merhaba itopyadan hazır pc aldım bugün geldi.. Ekran kartını taktım ancak bilgisayari monitore baglayip baslattigimda ekran kartının fanları başta 4 5 saniye dönüyor sonra duruyor .. Monitörde ise no signal hatasi ile karşılaşıyorum .. eski bilgisayarimda monitor calisirken bunda calismiyor...
Geri