Arama sonuçları: *

1. ReQo

Çözüldü✓ Ekran Git-Gel Hatası Kaynağı Nedir?

Sizce bu problemin asıl sebebi ne olabilir? Mesela cs2 oynarken arkadan brave'i açıyorum pc oyun sırasındayken yük altında olduğu için bu git-gel daha hızlı ve daha fazla oluyor.
  2. ReQo

Çözüldü✓ YARDIM! PC Açılmıyor

3. ReQo

Çözüldü✓ Kasanın altına fanları nasıl sabitlerim?

Yeni kasam geldi zor uğraşlar sonucu anakartımı yeni kasaya aktarabildim ama yine eski kasamda beceremediğim sorun ile karşı karşıya geldim. Bu iki fanı nasıl sabitleyeceğim? Fanları aldığım zaman içlerinde uzun somunlu vidalar çıkmamıştı yani üst taraftan alt tarafa doğru vidalayamam. Geriye...
  4. ReQo

Bilgisayarın hangi parçalarını demonte etmeliyim?

Selam dostlar 3 gün içinde başka bir ile taşıncağız bu yüzden bilgisayarı demonte hale getirip kutuya koyacağım. Sistemi aldığımda ekran kartı ve cpu soğutucu demonte bir şekilde gelmişti. Ekran kartını kesin sökeceğim ama cpu soğutucu montajı ile tekrar uğraşmak istemiyorum. Sizce cpu...
  5. ReQo

Çözüldü✓ Phantom Sprit RGB'si çalışmıyor

Aşağıdaki video'da sorunu detaylı bir şekilde anlattım.
  6. ReQo

7800XT Coil Whine Sorunu

Ekran Kartı: Asus Dual RX 7800 XT OC 16GB Sistemimi daha dün aldım, hiç bir sıkıntısı yoktu. Gece oyun oynarken ekran kartından tuhaf sesler gelmeye başladı. Sorunu araştırdım, ekran kartında Coil Whine varmış. Aşağıdaki videolardan sesin ne kadar fazla geldiğini anlayabilirsiniz...
  7. ReQo

PC Yük altına girince cızırdama sesi geliyor

PC Bugün elime geldi hiçbir sıkıntısı yoktu az önce Minecraft'a girdim ve kasadan cızırdama sesi gelmeye başladı. Oyunu alta alınca düzeliyor, ancak oyuna tekrar girince ses tekrardan başlıyor. Ekran kartım Asus Dual RX 7800 XT
Geri