Arama sonuçları: *

1. W

Driver güncellemesi sonrası hata

oyunu oynarken 10dk gecmeden sürekli olarak bu hata cıkıyor ve oyun kapanıyor. Sürücüleri bugün güncelledim ve ondan sonra olmaya basladı daha sonra tekrar kurulum yaptım fakat düzelmedi yine olmaya devam etti cözümü icin ne yapabilirim?
  2. W

oyun acarken bilgisayar kilitleniyor

selam, yeni bilgisayar aldım özellikleri gayet iyi fakat bazen oyunu acarken bi anda ekran gidiyor sadece mouse harkeet ettiriyorum fakat hicbir yer acılmyor tıklanmıyor ve bilgisayarı acma tusuna basınca da kapanmıyor kasanın güc tusundan kapatmam gerekiyor bu da pcye zarar veriyor sorun nedir...
  3. W

Ekran kartı yerine işlemci grafik birimi kullanılıyor

Göründüğü üzere ekran kartım az kullanılıyor. Ekran fotoğrafını alırken Valorant oynuyordum. Bunun yanı sıra işlemcim de %100 oranında kullanılırken ekran kartımın %10 civarında kullanıldığını fark ettim. Bu sebeple Valorant ve diğer oyunlarda düşük FPS alıyorum. Ekran Kartım: GTX 1660 Ti with...
  4. W

Pc boştayken ram'in yarısı kullanılıyor?

Gördüğünüz gibi arkada çalışan işlemlerde sadece windowsun işlemleri var fakat 8gb ramimin yarısı kullanılıyor bunu ekran kartım mı yapıyor acaba tam bilemedim ve bunu nasıl düzeltebilirim? Laptop kullanıyorum bu arada.
  5. W

Paylaşılan belleği nasıl iptal ederim? (biosta advanced mod yok)

Sorum bu şekilde ram eklemeden düzeltebilir miyim?
  6. W

Biosum güncel mi,nasıl güncelleştiririm?

öncelikle düşük fps alıyorum biosumun güncel olup olmadığı anlayamadaım çok anlamıyorum bu işlerden yardım edebilir misiniz? Laptop kullanıyorum.
  7. W

Biosun Güncel olup olmadığına nereden bakabilirim?

Sadece sorum bu
  8. W

Oyunlarda gereksiz yere düşük fps almaya başladım

Laptopumu temmuzun başında aldım gayet güzel oynayabiliyordum fakat daha sonrasında ekran kartı güncellemesi yapmıştım ama yön tuşlarında yukarı yön tuşu çalışmamaya başladı daha sonrasında sürücüyü silip yerine eski bir sürücü yükledim. fakat daha sonra yeniden güncelleştirdiğimde fpsimde...
  9. W

Laptobumun fan hızının vs. düştüğünü düşünüyorum bunu nereden kontrol edİbilirim?

Laptopun markası HP Pavilion DK 0021-NT oyunlarda laptopu ilk aldığım zamanlarda mesela valorantta 200 fps alırken şu anda 60-100 arası alıyorum bunun nedeni ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim?
  10. W

Gücü işlemciden ekra n kartına nasıl aktarıırım

şunu atsam anlarsınız diye düşünüyorum :)
  11. W

Vigram.A virüs müdür?

bu böyle ve kaldırmaya çalışsam da karantinaya almaya çalışsam da hiçbir şey olmuyor ne yapmam lazım?
  12. W

FPS im tüm oyunlarda düştü lütfen yardım edin

Normalde mesela valorantta 150 fps alırken hatta üstüne yayın açarken 120-100 fps alıyordum ama şu an yayın açmadan 80 fps falan alıyorum nedeni ne olabilr? lütfen yardım edin 1604437365 sistem özellikleri 8gb ram 1660 ti qmax ekran kartı i5 9300h işlemci 256gb ssd 1tb hdd
  13. W

FPS im gereğinden fazla düşüyor

laptopu haziran sonunda aldım normalde mesela valorantta twitch te 1080 p 60 fps yayın açsam bile 120 fps alıyordum ama şu an yayın açmasam bile 120-60 arası değişiyor ve 100 ün altında kalıyor neden böyle olabilir ve ne yapabilirim ?
  14. W

Sürücüleri güncel tutmak neden önemlidir?

fps im son zamanlarda çok düştü çünkü bir nedendendolayı sürücüleri güncelleştirmiyrum ve tekrar aynı hatayı almak istemiyorum sürücü güncelleştirmesi fps i yükseltir mi?
Geri