Arama sonuçları: *

1. talhabkr

DLSS açınca fps düşüyor

RDR 2,The Witcher 3, Spider-Man, Hogwarts Legacy özellikle GTA 5'te DLSS açınca fpsim artmıyor aksine düşürüyor her modunda bu şekilde ister quality olsun ister performans olsun grafikleri çamur etmekten ve oyunu 100 fps olsa bile 30 fps gibi hissetmeme neden oluyor anlık olarak GTA 5 oynuyorum...
  2. talhabkr

Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı nasıl çalışıyor?

Hem Nvidia kartımı hem de AMD grafik birimini DDU ile silip temiz bir kurulum yapmak istediğimde, yeniden başlatmasam bile Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı sayesinde ekran yine geliyor. Bunun mantığı nedir ve nasıl çalışıyor? Masaüstünde böyle bir durum var mı? Ekran kartı takmasak ve...
  3. talhabkr

Asus tuf a15 macun değişimi vramlere ve chiplere ne sürmeliyim

cihazımın bakımını yapacağım ptm 7950 sipariş ettim. bugün youtubeden vramların üstüne ne sürmşler diye örnek videolara bakıyordum kimisi termal macunu vramlere ve diğer chipsetlere de kullanıyor bazısı sadece gpu ve cpuya sürüyor cpu gpu hariç diğer yerlere ne sürmeliyim kısıtlı bütçem var
  4. talhabkr

İstanbul İçi Asus Yetkili Servis Önerisi

27 haziranda cihazım touchpad arızasından dolayı yetkili servise gitti 15 gün sonra anakart touchpad değişmiş olarak geri geldi ve o günden beridir bsod hataları alıyorum yazılımsal olarak her şeyi denedim fakat çözülmedi tekrardan servise göndereceğim ama hangi servise göndereceğimi bilmiyorum...
  5. talhabkr

PC sürekli BSOD hataları veriyor

laptopum son zamanlarda sürekli hata vermeye başladı asusa ve microsoft desteğe sorduğumda driver kaynaklı olduğunu söylediler nvidia sürücüsünü 555.86 sürümüne düşürdüm ddu ile kaç kere kaldırdılar tekrar yüklettirdiler format attım düzelmedi bios güncelledim chipseti sildim geri yükledim...
  6. talhabkr

Mavi Ekran 0x0000003B ve 0x0000001E BSOD Hatası

Bilgisayarımda son zamanlarda sık sık mavi ekran (BSOD) hataları almaya başladım. Genelde 0x0000003B (SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION) ve 0x0000001E (KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED) kodları çıkıyor. Bu hatalar bazen bilgisayarı açarken, bazen de kullanım sırasında rastgele ortaya çıkıyor. Donanım...
  7. talhabkr

Windows 11'de karşılaştığım ve çözülmeyen hata

Cihazımı asus teknik servise göndermiştim cihazın anakart klavye touchpadini değiştirip bana geri geldi ve formatlanmış windows 11 lisanslı bir şekilde kurulmuştu daha sonra ben cihazı kullanırken birkaç hata ile karşılaşmaya başladım cihaz kendii kendine donuyor restart atıyordu windows update...
  8. talhabkr

Asus Tuf A15 touchpad sapıtıyor

Normal bir şekilde touchpadı kullanırken çalışan touchpad birden sapıtmaya düzgün çalışmamaya başladı tocuchpadı yataydan 3 e ayırırsak alt ve üst kısmı sorunsuz çalışırken orta kısmında takılmalar yaşıyorum. Garanti kapsamına girer mi?
  9. talhabkr

6 aylık laptopun pil sağlığı normal mi?

6 ay önce 7 ağustosta asus tuf 2023 4050 8gb ram r5 7535hs model laptop aldım 1 2 ay boyunca oyun oynarken %100e kadar sınırlama olmadan şarjda kullandım daha sonra pile zarar verceğini öğrendiğim için g hub programından pili %80 ile sınırlandırdım ayrıca MyAsus programından da pil bakım modunu...
  10. talhabkr

pc açılmıyor mavi ekran veriyor

pc yi açamıyorum her açıldığında farkı bir mavi ekran hatası verip yeniden başlıyor bi süre sonra hiç açılmıyo sorunu format ile çözebilirmiyim intel i5 2450m intel hd grafik 3000 6gb ddr3 ram
  11. talhabkr

Sürücü imzasını devre dışı bırakmak ne işe yarar

Sadece merakımdan soruyorum youtube da karşıma çıktı devre dışı bırakma diye internetten baktım tam anlayamadım ne olduğunu anlatabilirmisiniz ne işe yarar ne için kapatılır
  12. talhabkr

Valorant DX 11 hatası

İntel Hd 3000 İm var 1 hafta önce oynuyordum şimdi hata alıyorum nası düzelir
  13. talhabkr

Usb Girişine kulaklık taktım pc açılmıyor

kuzenin laptop bu yanlışlıkla usb girişine aux takmış açılmıyor laptop ne yapmalıyım
  14. talhabkr

Sd Kart Biçimlendirmiyor

SD karta Format Atacağım Ama Olmuyo Çok Yavaş mı Bilmiyorum Dosyalara Filan Erişemiyorum Format Atmak İstesem Çooook Uuzn Sürüyor Bunun Programı Varmı İçindeki Dosyalar Önemli Değil
  15. talhabkr

Sistemim bu oyunları kaldırırmı (pubg lite, ets 2)

İntel i5 2450m 2.5ghz 4 çekirdek 8gb ddr3 1333mhz ram (4x2) Nvidia Geforce 610m - 2gb ben genelde ets 2 pubg lite gta4 yada 5 bu tarz oyunları açarmı
  16. talhabkr

DVD-R yi yazdırılabilir yapma

İçine Resim Atacağım Ama şu şekilde hata veriyor
  17. talhabkr

NFS Most Wanted 2 Bu Ekran Kartı Açarmı (Axle Nvidia 6200A 512MB)

İntel İ5 2400 Axle Nvidia 6200A 512MB 4gb DDR3 Ram
  18. talhabkr

dx 10.1 Oyunu Dx 9 Ekran Kartı Açarmı

Açarmı Arkadaşlar
  19. talhabkr

sistemim GTA IV açarmı

İntel İ5 2450m 2.5GHz 8gb ddr3 1330MHz İntel Hd 3000 (Vram 256MB) 240Gb SSD ? 30 Fps Filan Açarsa Sevinirim Açarmı
  20. talhabkr

World Of Tank Garip FPS

Arkadaşımla beraber bu oyunu indirdik onunki İ3 6. Nesil 4gb ram 2gb 730m dx 11 Benim sistem İ5 2450m 4gb ram İntel hd 3000 dx 9 Ekran kartı var ama aygit yoneticisi veya nvidia uygulamalarinda ekran karti gorunmuyor intel hd 3000 kullaniliyor Bu arada hayalet ekran kartım gtx 610m...
Geri