Arama sonuçları: *

1. pickpocket

Geforce Experience - Geçerli Ayarlar alınamıyor hatası

Resimde attım arkadaşlar, bunu yaşayıp çözen varmı?? Yaptığım çözümler; *Steam kullanıcı verisi silmel *temp klasörlerini silmek *DDU ile experience ile birlikte grafik sürücüsünü kaldırarak temiz kurulum yapmak. *Oyun grafik ayarlarını değiştirmek sizin varmı öneriniz_?
  2. pickpocket

Realtek USB Card Reader PC görüyor ama çalışmıyor?

Eski pc kasamda SD Kart Okuyucu birimi vardı arkadaşlar, onu söküp kendi pc'me taktım, takınca usb takma sesi geliyor aygıt yöneticisinde görüyor ancak üstündeki yeşil ışık yanmıyor. Farklı USB girişlerinde ve farklı SD kartlar denedim sonuç aynı. Sizce neden böyle yapıyor olabilir? var mı bu...
  3. pickpocket

Ryzen Master kurulamıyor

Dün ryzen master kaldırılmıyordu, hata veriyordu. Bende sistemden sildim. Çerezlerini, Appdata dosyalarını vs. hepsini sildim. Programın yeni sürümünü indirip kurulumu açıyorum. Direk uninstall çıkıyor uninstall diyorum kaldırma başarılı dıyor sonra tekrar açıyorum programı yüklemek için yine...
  4. pickpocket

Anlık bilgisayar takılması

Arada sırada masaütstünde birşeylerle meşkul olurken video/nette gezinme vs. Bazen anlık takılma oluyor. Oyunlarda olmuyor. Sadece masaustunde birşeylerle ugrasırken oluyor. Arada sırada, pek rahatsız etmıyor ama aklıma takıldı bilen, böyle sorunla karsılasan var mı ? AMD R7 2700X CPU, GALAX...
Top Bottom