Arama sonuçları: *

1. T

Pcde aşırı yavaşlama

bilgisayar bi süredir aşırı yavaşlamaya başladı boşta ram kullanımı %50 fekan oluyo ssd kullanımıda öyle klavyeyle yazı yazıyom geç yazıyo başlangıç uygulamaları kapalı defender kapalı devamlı format atıyodum normalde bayadır atmadım çok fazla oyun var diye ssd lerin doluluğundan mı kaynaklıdır...
  2. T

Ryzen 5 5500 cpu overheating alert hatası

bugün bilgisayarı açtım 5-10 dk gta5 oynadıktan sonra oyun hata verdi tamam a bastıktan sonra ekran gidip gelmeye takılmaya başladı reset tuşundan resetledim açılmadan bi süre cpu overheating alert yazısı kaldı sonra uzun sürede açıldı ekran kartınada dokunulmicak kadar ısınmıştı fanları komple...
  3. T

akım korumalı priz önerisi ACİL

bilgisayarda 2 4lü prizi birleştirip kullanıyodum sıkıntı çıkcak die geriliyodum en az 8 li akım korumalı priz önerisi olan varmı 650w güç kaynağı 2 tane monitör 1 modem 1 telefon şaej ediyom bide şerit led adaptörü bağlı bazen havya veya 2. bi telefonu şarja taktığım oluyo bunalrın hepsini aynı...
  4. T

toshiba hayabusa 32gb flash bellek bozuldu

merhaba windows 11 in yanına linux kurmak sştiyodum linux mint kurdum ama çok yavaş ve arayğzü beğenmediğim için ubuntu yu denemek istedim rufus programı ile ubuntu yu flash a yazarken sonlara doşru hata verid bir kere daha denedim ve flash bellek gitti görünüyor ama içine ulaşılamıyor dosya...
  5. T

ledi pc ye nasıl bağlayabilirim

pc ye 3-4 ay önce led döşemiştim ama yerini değiştirdiğimden dolayı ledi pirize takamıyom acaba ledi alıcıdan çıkarıp erkek ucu dişiye çevirip pc ye taksam çalışırmı yada nası bağlayabilirim
  6. T

usb bağlantıları birden gidiyor

eski bir direksiyon setim var pc ye bağlayıp ets 2 ye giriyorum ve arkadan müzik açınca 4-5 dk sonra birden usb bağlantısı gidiyo sonra geri geliyo o sırada tabş direksiyon ve kulaklık çalışmıyor ama müzik açmayınca olmuyo bunun sebebi nedir acaba tahmininiz varmı çok sinşr bi olay anakart msi...
Geri