Arama sonuçları: *

1. ardaakahs

Color banding ekran kartı ile alakalı mı?

soru basit monitor ilemi alakalıdır ekran kartımı? 1733404972 Bilen yokmu
  2. ardaakahs

Coil whine benzeri ses nerden gelmekte?

Videodaki gibi hocalarım, ses ekran kartı veya PSU'dan gelmiyor eminim. Coil whine sesi gibi anakart ve işlemciden geldiğini düşünüyorum. Sizce nereden gelmektedir? Yüke binince dahada artıyor işlemciden şüpheleniyorum. https://streamable.com/irnrp7
  3. ardaakahs

Kablo kısa devre yapar mı?

Merhaba resimdeki kablo ekran kartı fanına girdi ve bu şekilde kesildi kısa devre yaparmı elektrik bandıyla bantliyimmi?
  4. ardaakahs

5G Ağına bağlanmıyor?

https://www.hepsiburada.com/studz-dual-band-usb-3-0-adaptor-kablosuz-wifi-alici-ac1300-wireless-adaptor-pm-HBC00003F6FEK Linkteki cihazı kullanıyorum dün 5g ağına bağlanabilmiştim şimdi ise gözüküyor fakat bağlanmıyor ve sürekli ms artışı yaşıyorum oyunlarda driverını kurdum napmam lazım?
  5. ardaakahs

Bannerlord hareket edince görüntü bozukluluğu

Bannerlord oynuyorum haraket ettikçe uzaktaki nesneler karıncalanıyormuş gibi oluyor kenarları kare kare oluyor çözümü varmıdır?
  6. ardaakahs

oyundayken alt tab sorunu

herhangi bir oyundayken discorda hızlıca yada aniden alttab atınca kulaklıktan 2 saniyelik aşırı fazla gürültülü bir cızırtı geliyor nedeni nedir?
  7. ardaakahs

Mavi Ekran Format sonrası sorunlar

Merhaba ekran kartım rx6600 işlemcim 5500 format sonrası aşırı fazla anlık droplar görüntü bozulması (yeşil renk olup düzelme) gibi sorunlar yaşıyorum herşeyim güncel virüs vb bir şey yok nedeni nedir acaba? ne yapmam gerekiyor driverleri ddu ile kaldırıp tekrardan kurdum fakat durum aynı.
  8. ardaakahs

Bunun nedeni ve çözümü nedir?

Merhaba bundan önce 2 defa forum açtım sorunum çok garipti sorunum şuydu: Arkadaşlar oyun oynarken oyundan atıyor Windows arkaplanı değişiyor oyundan atarken iki ekranda anlık beyazlasiyor ekran kartını ve işlemciyi aynanda stres testine soktum değerleri gayet normal Windows çubuğuna sağ tık...
  9. ardaakahs

Windows Arayüzünde Sorun Var, Sebebi Ne Olabilir?

Arkadaşlar oyun oynarken oyundan atıyor Windows arkaplanı değişiyor oyundan atarken iki ekranda anlık beyazlasiyor ekran kartını ve işlemciyi aynanda stres testine soktum değerleri gayet normal Windows çubuğuna sağ tık yapınca ise titremeye başlıyor discordda sesliye girerken rtc hatası veriyor...
  10. ardaakahs

Kasaya bir şey olmusmudur?

Gta 5 oynarken birden ekran gitti kasaya baktım gibi ışıkların hafif zayıfladığıni pır pır yaptinı gördüm sonra cızırtı sesi geldi kasa kapandı geri actimda mouse ve klavyede ve monitörde güç yoktu bir 5 dakika bekledim tekrar açtığımda ise normal bir şekilde açıldı şuan furmark testi yapıyorum...
  11. ardaakahs

Ses kısınca ekran bozuluyor??

Oyun oynarken Windowsun sesini kısınca anlık ekran yeşil kareleniyor yani bozuluyor nedeni nedir? işletim sistemi windows 11 klavye tekerlegi ile ses kısıyorum
  12. ardaakahs

Vsync kapayıncaya ekran böyle oluyor

Arkadaşlar oyunda vsync kapattım zaman ekranım bu şekilde dalgalanıyor Oyun arkada açıkken masaüstünde gezincede aynısı oluyor oyunu kapadım zaman düzeliyor sorun ekran kartındamı? https://streamable.com/nknsc9
  13. ardaakahs

Vsync kapayinca ekran dalgalanıyor

Arkadaşlar oyunda vsync ayarını kapayinca ekranım aşağıdan yukarıya doğru giden yatay dalgalanma gibi oluyor siyah biyerde daha belli sadece oyunda değil masaüstünede yapıyor ama oyunu kapattım zaman düzeliyor ve vsync geri açtığımda Nedeni nedir?
  14. ardaakahs

Çözüldü✓ Kasadan gelen garip cızırtı?

Arkadaşlar sorunum cidden çok garip oyun oynarken klavyeden Windows tuşuna basınca kulaklıkta bir cızırtı geliyor hep yapıyor kulaklığı çıkarttım bide ne gorim kasadanda aynı ses geliyor aşırı yüksek bir cızırtı sesi geri oyuna dönünce bu cızırtı sesini kesiyor nedeni nedir bilen varmı?
  15. ardaakahs

Cızırtı sesi sizce neden?

Kasa daha 2 günlük fakat 20 saniye aralinda bir cızırtı sesi geliyor sizce neyden geliyor ve zarar verirmi? Ses bostaykende oyundaykende geliyor.
  16. ardaakahs

Küçük cam kırıkları Sıkıntı yaparmı?

Bundan önce bir konu açmıştım konu hasır sisteminin kırık gelmesiydi onu yaptırdık dün elime geldi kurdum temizlenmiş ama hayla çok küçük cam kırıkları var bazı yerlerinde bu bir sorun yaparmı içindeki bileşenlere? Örneğin işlemci soketine veya ekran kartı soketine.
Top Bottom