Arama sonuçları: *

1. S

Yükte ve oyunda PC kapanıyor

Merhaba, 2–3 gün önce elektrik çok sık gidip geldi. O zamandan beri her oyuna girdiğimde PC kapanıyor; ancak boşta kapanmıyor. PC kapandıktan sonra belli bir süre boyunca hiçbir parça çalışmıyor, tüm parçaları çıkarıp tekrar takmadan sistem açılmıyor
  2. S

oyuna girdimde 1 saat sonra pc kapanıyor

oyuna girdimde 1 saat içinde pc kapanıyor ve yeniden açılıyor denediklerim hızlı başlatmayı kapattım işe yaramadı ramleri memtest 86 ile kontrol ettim ramler sağlam çıktı occtde işlemci ve psuda 30 dakika test ettim bişi çıkmadı ekran kartını soktum teste 2 dakikada pc dondu sorun cidden ekran...
  3. S

Kernel power 41 63 hatası

Merhaba kernel power 41 63 hatası alıyorum sorunun kaynağı ne oldunu bilmiyorum ama ya oyundan cikarken PC donuyor restart atıyor yada oyunda donup öyle kalıyor maks 15 dakika içinde PC donuyor oyunda kasanın düğmesinden kapatmadan kapanmıyor psu oldunu düşünüyorum soğutucumun fanları hızlanıp...
  4. S

yüzde 99 fps çok düşük

merhaba arkadaşlar hangi oyunu oynarsam oynayım yüzde 99 fpsim çok düşük oyunlar kasıyor gibi geliyor yüksek fps olmasına rağmen sistem i5 10400f gtx 1660 super msi ventus team force tuf gaming allience 8x2 ram adata su 630 480gb ssd pny cs 900 1 tb ssd corsair cw 550 watt psu corsair spec 05...
Geri