Arama sonuçları: *

1. casrow

Ekrandaki klasörlerin siyah olması?

Merhabalar arkadaşlar ekranda klasör açarken birden böyle siyah oluyor. Monitör sıfır değişim geldi. ALLAH razı olsun kvk teknik servisten bir üst model yolladılar. Ama sorun devam ediyor. Ben artık sinirden kafayı yiyecem sistemim sıfır 2 tane sistem var elimde ikisi de aynı sorun var. Lütfen...
  2. casrow

Titreme Çizgisinin Sebebi Ne Olabilir?

Merhabalar arkadaşlar sistemindeki her şeyi sıfır monitör de dahil. Az önce ekranda böyle bir şey ile karşılaştım. Ara sırada üst bölümde ekranda anlık bir titreme çizgisi olup gidiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Monitör ViewSonic xg3405 Ekran kartı Asus TUF Gaming rx 6700 xt İşlemci AMD...
  3. casrow

Bu değerleri açan program hangisi?

Arkadaşlar bu değerleri gösteren programı hangisidir?
  4. casrow

SICAKLIK DEĞERLERİ GPU-CPU

Merhaba arkadaşlar işlemcim ryzen 5 3600 Ekran kartı powercoolor red devil rx 6600 xt Boşta bu sıcaklıklar iyi midir? Bilgi verirseniz çok sevinirim.
  5. casrow

Çözüldü✓ YARDIM BOOT ışığı yanıyor arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar yeni sistem topladım. Görüntü var. BIOS LED ışığı yanıyor anakart üzerinde. Bundan sonra ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz. Anakart msi a520m-a pro am4 İşlemci ryzen 5 3600 1692439475 Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
Top Bottom