Arama sonuçları: *

1. HrSOC

Bilgisayar temizlemek için solüsyon önerisi istiyorum.

Bilgisayar kasası temizleyeceğim fırçalamak ve hava tutmaktan ziyade elektronik parçalara zarar vermeyecek bir sprey veya solüsyon almak istiyorum bu ürünü tavsiye eder misiniz? https://www.hepsiburada.com/best-devre-temizleyici-yagsiz-200ml-contact-cleaner-el-200-pm-HB00000VFAMD
  2. HrSOC

Sistemimde ses sorunu

Sistem de fanları durdursam bile bir ses var bu sesi ne yapmam lazım ekran kartı olsun bütün fanlar durdurdum ama ses geçmiyor
  3. HrSOC

Herhangi bir yazılım programı yüklediğimde program piksel piksel oluyor.

Arkadaşlar herhangi bir yazılım olsun açtığımda piksel piksel kötü gösteriyor bunun sebebi nedir? 1704815781 .
  4. HrSOC

hmhmhmhm

boş konu
  5. HrSOC

Acil yardım lazım Windows şifre sıkıntısı.

Arkadaşlar selamlar kardeşim var böyle 11 yaşlarında windows şifresini kaldırmak için netplwiz admin silmiş o yüzden de windowsa tekrar girmeyi çalıştığımda hiçbir parola olmuyordu yada sıfırlama tek yolu usb ile sıfırlamak sanırım sıfırlamak için nerede bulabilirim ek bilgisayarım var hızlıca...
  6. HrSOC

Çözüldü✓ Bilgisayar kasası üstünde sürekli yanan kırmızı ışık

Yeni sıvı soğutma aldım taktım sanırım güç kaynağım yetmiyor gamebooster titan 240mm aldım kasa ise 3060 ti & r7 5700x önceden wraith prism ile çalışıyordu şimdi ise çalışmıyor anakart rgbleri yanıyor sadece durum güç kaynağından mı yoksa başka türden mi?
  7. HrSOC

Çözüldü✓ Anakart ssd görmüyor bios ta

Selamlar yeni sistem topladım ve anakart sanırım ssd görmüyor gibi geldi ssd de windows kurulu ama açmadı yani biostan save yapıp çıktığımda tekrar biosa geliyor Anakart : Asrock X470 Taichi
  8. HrSOC

Ssd de Windows hazır halde açılmadı

Yeni pc topladım ve 512 gb bir ssd vardı onda Windows yüklü ama yeni pc ye taktığım zaman bios ekranı geldi ve anakartın dijital gösterge de Ab yazıyor ne anlama geliyor bilemedim söyleyebilir misiniz?
Geri