Arama sonuçları: *

1. Z

Usb Girişi Harddiski Çalıştırmıyor Başka Yerde Çalışıyor ?

Elimdeki harddiski kasaya dışardan ek kablo ile takıyorum görüyor ama 3 mb okuma hızıyla alan görüyor bilgisayarcıya gidiyorum 200 mb saniyede hız görüyor eski bilgisayarda 2 yerde öyle denedim kendi kasamda olmuyor anlamadım yardım edebilcek var mı?
  2. Z

Bios Ekranından Usb İçin Yapabilceğim bir ayar var mı?

Sorunum şu elimde 3.5 inc 4 tb bir hdd var bunu kasanın dışından usb to sata kablosuyla takıyorum adaptör ile adaptörü almaya gittiğimde bilgisayarcıda yarım saat civarı denedim test yaptım ama eve geldiğimde hdd kullanamıyorum usbden o kadar yavaş 0 yazma 0 okuma direk tıkladığımda yavaşlıktan...
  3. Z

Hdd yi çıkardığımda windows açılmıyor

Bilgisayarda hem hdd hem ssd var windows ssdye kurulu ama hdd yi söktğümde açılmıyor ne kadar boot etsemde işe yaramıyor ama hddyi yanına taktığım an açılıyor başına gelen oldu mu
  4. Z

R5 2600 ve RX 570 ile darboğaz yaşıyorum

Pubgde çok drop yiyorum 75 ile 110 fps arasında oynuyorum ama bir anda droplanıyor çözemedim arada gpu %100 e vuruyor amd menüsünden kontrol ettiğimde nasıl düzeltirim bilen var mı ryzen 2600 çok rahat beslemsi lazım normalde bilen biri yazabilir mi ?
  5. Z

Kasaya HDD ekleme

Kasama hdd eklicem arkasındaki 2 vidayi söktüm ama kapak açilmiyor arka kapaği nasıl açıcam internette bulamadim yardim edebilcek var mi
  6. Z

Kasa fanı hangi yağ ile yağlanmalı?

Kasamı fanından ses cikiyor hangi yaği kullanmaliyim
  7. Z

Spotify da şarkı değiştirirken oyun drop yiyor

Oyun oynarken müzik dinlerken müziği değiştirince ve ya durdurunca yukardaki spotify bildirimi gidene kadar oyunun akıcılığı gidiyor bunun bi yolu falan var mı ?
  8. Z

Çözünürlük değiştirince ekran kararıyor ?

Amd ekranında böyle oluşturduğum çözünürlükler var csgo oynarken 1280x1024 e geçiyorum amd ekranından hızlıca oluyor fakat seçtiğimde ekran parlaklığı çok azalıyor çözünürlüğü ayarlardan ayarlayıp bide üstüne bide herz ayarlarına girip ayarlayıp uğraşmam gerekiyor parlaklığı düzelsin diye ekran...
  9. Z

Kulaklıkta sesler ayırt edilmiyor

Kulaklığı önceden laptopta oynadığım için tek jak vardı 5-10 tl ye ses kartı aldıydım onla oynuyodum ama arada cızırtı yapıyordu şimdi toplama kasaya geçtim ve kulaklıkta sesler daha kaliteli ama ayak seslerini ayırt edemiyorum zor ediliyor anlaşılmıyor dandik 5-10 tl lik ses kartını kullanmakta...
  10. Z

Kasa fananından ses gelme, zor dönüyor!

Kasanın ön tarafındaki fanından dönerken vıjjjj diye bi ses geliyor ve kasayı titretiyor o fan ama öndeki diyer fanlarda öyle bi sorun yok bu çok rahatsız edici kasayı 1 dk bile açık bırakamıyorum sesten ne yapmam lazım
Geri