Arama sonuçları: *

1. F

Çözüldü✓ Valorant rx6800xt r5 5600x drop sorunu çözümü

Arkadaşlar nolursa olsun 1080de darboğaz yapıyordu oc yaptım sanal çözünürlük oluşturdum fps sabitledim yüksek ayarlarda oynadım ekran kartını güncellemedim bir sürü şey yaptım hatırlamadığım bir sürü şey son çözüm ise valorant oyun içi ayarlarda çok izlekli görselleştirmeyi kapattım ve...
  2. F

Çözüldü✓ Bios güncellerken karşılaştığım sorun

Bios modelimin son versiyonu çıktı https://www.gigabyte.com/Motherboard/B550M-AORUS-ELITE-rev-13/support#support-dl-bios buradan sonuncusunu indirdiğimde güncellemeye gidiyorum ve orada görmüyor sonradan farkettim ki bi fark var öncekilerinden görsel şeklinde indirmiş nasıl çözebilirim
  3. F

Çözüldü✓ Fişten çekilen pc açılmıyor

herkese merhaba, bilgisayarım yaklaşık bir aydır kapalı durumdayken fişten çekince açılmıyor. Bir şekilde fiş çıkar tak veya hdmi kablosunu ekran kartına takarak vs bir şekilde çalıştırmayı başardım. Önceden rgb fanım yanıp sönüyordu çalışmıyordu yine de. Şu an rgb ışık ramları söküp çıkarınca...
  4. F

Valorant yüksek fps drop sorunu

Bu amd kaynaklı mı bilmiyorum ama ben zaten valorant oynamak için sistem topladım sistem ryzen5 5600x ve rx6800xt 8x2 ram var cbp kapatıp denedim açtım denedim xmp açtım kapattım her şeyi denedim yok olmuyor drop giriyor yine 260-500 fps arası git gel yapıyor bi anda fight esnasında ya da...
  5. F

Valorant ilk girişte takılma problemi

-AMD Ryzen 5 5600X -Kioxia 500GB Exceria Serisi 1700MB/1600MB NVMe M.2 SSD -KINGSTON FURY BEAST 2x8GB 3600MHZ DDR4 CL17 PC RAM -GIGABYTE B550M AORUS ELITE 4733MHZ(OC) RGB M2 AM4 mATX ANAKART -XFX RADEON RX 6800XT SPEEDSTER SWFT 319 16GB GDDR6 256BIT DX12 EKRAN KARTI 240hz 1080 monitörüm var...
  6. F

Valorantta 1 günde fps yarı yarıya düştü ve drop giriyor

dün hiçbir problem yoktu ama bir anda fps düştü ve drop giriyor gözle görülür bir şekilde yarı yarıya güncellemelerin hepsini yaptım tam ryzen 5 5600x rx6800xt
  7. F

Çözüldü✓ Odyssey G4 freesync premium açınca ekran parlaklığı düşmesi

Valorantta yüksek fps alıyorum ve sabitlesem de arada yırtılmalar oluyor o yüzden freesync açmak istiyorum ama açınca ekran parlaklığı aşırı derecede düşüyor bu normal midir?
  8. F

Çözüldü✓ Bios Version: FB ve bios güncellemesi

Görseldeki gibi bios version böyle yazıyor ama anakartın sitesine gittiğimde böyle bir versiyon yok ve son sürümü indirdiğimde ise invalid Bios image hatası alıyorum anlayan var mı ?
Geri