Arama sonuçları: *

1. C

Oyundayken bilgisayar kendi kendine alt tab atıyor

Baldurs gate3 , cs2 gibi oyunlarda yaşadım şu ana kadar. Bilgisayarım kendiliğinden oyunu alta atıyor. Ekran kartı driverım son sürüm değil ama bi önceki whql sürümünü kullanıyorum sıfırdan kurdum. Son sürümle ilgili sıkıntılarım olduğu için güncellemiyorum. rx6700xt ve r5 5600 mevcut. Yardımcı...
  2. C

6700xt son driverdan sonra çökme

6700xt bir ekran kartım var ve son driver güncellemesinden sonra çökmeler yaşamaya başladım. monitörlerimden görüntü komple gidiyor, reset attığımda da ekran kartı görünmüyor. tekrar driver yüklemem gerekiyor. amd cleanup ile birlikte temiz kurulum yaptım, aynı şeyi yaşadım. daha sonrasında whql...
  3. C

Çözüldü✓ ddu secure boot uyarısı veriyor

Selamlar, ilk defa ddu ile işlem yapacağım. Bilgisayarımı csm kapatıp güvenli modda çalıştırıyorum ama yine de ddu'dan güvenli modda çalıştırmadınız uyarısı alıyorum. Bilgisayarımda güvenli modun açık olup olmadığından nasıl emin olabilirim? Ddu'nun verdiği uyarıyı görmezden gelip işlemi yapmalı...
  4. C

kasanın hasar gördüğü durumda ne yapmalı

Selamlar. Çalıştığım esnada evde temizlik yapılırken defalarca uyarmama rağmen, bir aksilik yaşanmış ve kasa yan devrilmiş. Tamperli cam paramparça bir durumda ama kasanın içinde bir zarar var gibi görünmüyor. Nelere dikkat etmeliyim? Sağlıklı durumda çalışıyor mu, hasar görmüş bir parça var mı...
  5. C

valo ve lolde fps drop ve düşük fps

selamlar. r5 5600 16 ram 6700xtli bi sisteme sahibim. aaa oyunlarda dahi akıcı şekilde full ayarlarda rahatlıkla oynuyorum. fakat lol ve valoda oyun başlarında sabitlediğim değerde fps alsam da, işler kızıştığı zaman fps droplar yemeye ve 100 fpsleri görmeye başlıyorum. bu oyunların işlemci...
Geri