Arama sonuçları: *

1. D

Amd en boy oranını koru çalışmıyor neden?

Rx6700+ryzen 5 5600 kombolu bılgısayarımın amd radeon drıverınden oyunlar kısmına gırıp oyunumu secıp ölçekleme modundan en boy oranını koruyu seçiyorum fakat oyunum (4e3 veya 5e3 olan) genıs olarak ekrana yayılmıs sekılde kalıyor.Ben ise blackbar istiyorum ama olmuyor, ortala seçtigimde de...
  2. D

youtube sekmesınde ekran ve imleç donuyor

youtubede bişeye tıklayınca veya imleçi hareket ettirince 3-4 saniye ekran donuyo mousede dahıl cok sık oluyor youtubeyı kullanamayacagım kadar ekran kartı rx6700 işlemci ryzen 5 5600
  3. D

Kasa çok ısınıyor cam elimi yakıyor

şu sıralar havalarında birlikte ısınmasından dolayı kasamın sıcaklıgı arttı. Ekran kartı 80 derece, işlemci 70 derece oluyor ve kasanın yanındakı (ıcını gosteren) cama elımı degdırdıgımde elım yanıyor.
  4. D

valorant fpsım dusuk

rx6700+ryzen 5 5600 kombosu ile ilk aldığımda 400-450 neredeyse 500 alıyordum. Kasam 10 aylık oldu tozlandı 180 almaya basladım, dun temızledım kasayı tozlardan ama suanda neredeyse 240 sabit alıyorum, 230-240. acaba fpsı 240a sabıtleyen bısey mı var 1718264335 suan farkettım monıtorum 240hzi...
  5. D

Alt tab atınca ekran genişliyor

amdden oyun ayarlarından ölçekleme modunu en boy oranını koru yapıyorum oyun ıcınden çözünürlükten 1280 1024 yapıyorum, yanlar sıyah ekran kare bır oyun oluyor normalde. Fakat alt tab attıgımda genel varsayılan değerler oluyor normal geniş 1280 1024 oluyor. Çözümü var mı
  6. D

Amd denetim masası için en iyi ayarlar

Amd denetim masasında oyunlar, Windows, ana ekran gibi yerler için değiştirilmesi gereken ayarlar nelerdir?
  7. D

İnput lag azaltma teknikleri

İnput lagı nasıl azaltırım.
  8. D

Çözünürlük değiştim , beyaza yakın siyah ekran hatası

Had Graphics 4600lu pcnın çözünürlüğünü degıstırdım(buyuk ıhtımal ekran kartı uygulamasından). Sonrasında ekran gitti, -mecburen- bilgisayarın açma tuşuna basarak kapadım.
  9. D

medal videonu işleyemedık hatası

medal klıbı alıyorum kutuphanede klıbı edıtlıyorum kaydedıp cıkıcam kaydetmıyo
Geri