Arama sonuçları: *

1. H

Kasamın fanlarına elektrik gitmiyor.

Gençler selam. Uzun süredir kasamın fanlarına elektrik gitmiyordu. Aç-kapa yapa yapa, bildiğin düz kontak ile çalışır vaziyete geliyordu. En son dün baya uğraştırdıktan sonra açıldı. Bugün ne kadar uğraşırsam uğraşayım açılmadı. Pc çalışıyor, sadece ARGB fanlar çalışmıyor. Kabloları da kontrol...
  2. H

İstanbul - Avrupa yakasında güvenilir bir bilgisayar tamircisi?

Gençler selam. Yakın zamanda küçük kardeşim emektar laptopumu düşürdü ve laptop arızalandı. İstanbul - Avrupa yakasında güvenilir bir bilgisayar servisi/tamircisi öneriniz var mı? Bizim mahallede babamın askerlik arkadaşı vardı; emektar patates kasamın ram ini çalmıştı. Başka bir taneside...
  3. H

4060TI ekran kartı ile SM: Miles Morales'te sıkıntı yaşıyorum.

Gençler selam. Belirttiğim kart ile spiderman : miles morales te sıkıntı yaşadım. 32gb ram ve ryzen 7 5700x işlemcim var. Ara sahnelerde bazen karakterlerin omzu deliriyor, bazen takılıyor düşmanlar varken. Dün gamepad aldım, test etmek için indirdim. DLSS, vs her şey de açıktı. Bu oyunun portu...
  4. H

OEM key güvenilir mi?

Bu formdan bir arkadaş sağolsun ucuz bir kod alabileceğim yer gösterdi. Fakat durumu çalıştığım şirketin IT'sine belirttiğimde KMS server muhabbetinden bahsetti, veri hırsızlığı ve mining yapılıyormuş kısaca. Kodun ucuz olması da göz korkutucu. Sıkıntı yaratır mı?
  5. H

Yeni hazır sistemde windows etkinleştir yazısı?

Gençler selam. İnce'den hazır sistem almıştım, kurmak anca nasip oldu. İşletim sistemi içinde kurulu geliyor. Dün windowsu etkinleştir uyarısı vermemişti, bugün verdi. Normal mi? Ona göre format atacağım.
Top Bottom