Arama sonuçları: *

1. P

Argb islemci sogutucu icin argb kontrolcu onerı

soru baslıkta kumandalı olması tercıhımdır
  2. P

Argb desteklemeyen anakartta argb sogutucu

herkese selamlar yenı bır ıslemcı sogutucu aldım argb montajı vs yaptım fakat anakartımda argb pını yok argb ledlerı calıstırmanın farklı bır yolu varmı ? [H3 id='anakart+Asus+Prime+B450M-K+II']anakart= Asus Prime B450M-K II [/H3]
  3. P

Kule tipi soğutucu öneri

Herkese selamlar AMD ryzen 5 5500 işlemcim var onun için kule tipi soğutucu Almak istiyorum ayrıca ileride işlemci değiştireceğim için şimdiden almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum F/P ürün arıyorum
  4. P

The last of us part 2 fps ve drop sorunu

herkese selamlar tlou2 oynuyorum fakat cok gereksız bır sekılde fps dusuyor ornegın oyuna gırıyorum ılk 10 dk 100 140 fps arası gıdıyor sonrasında esya uretmek ıcın tab a bastıgımda gereksız bır sekılde 20 ıle 40 fps dusuyor yada menuye gırdıgımde bunun sonrasında 20 40 fps dususu kalıyor ve 40...
  5. P

Oyunlarda görüntü bozulması

Herkese selamlar tlou2 oynuyorum fakat mouse sag sola çevirince veya karakterlerin saçlarında görüntü bozulması gibi karincalanmalar oluyor düzeltmenin bir yolu varmıdır?
  6. P

Birden fazla cihaz bağlanabilen Bluetooth adaptör önerisi

Soru başlıktaki gibi Windows 11 kullanıyorum önerilerinizi bekliyorum
  7. P

Windows11 e gecınce asırı fps dususu

herkese selamlar 3 gun once wındows 10 dan 11 e gectım fakat oyunlarda asırı fazla fps dususu var ornek olarak cs de 250 300 fps alırken suan 200 u zor goruyor bazı yerlerde 100 e kadar dusuyor bu fps dususu normalmı
  8. P

Wındows 11 e gecerken cıkan surucu hatası

herkese selamlar wındows 11 e gecıcem usb me rufusla hazırladım fakat wındows kurmaya baslarken boyle bır sey cıkıyor pc teknık konusunda pek bı bılgım yok acemıyım ne yapmam gerekıyor
  9. P

Diski mbr den gpt ye gecırmek ıcın formatmı atılması gerekıyor

herkese selamlar oncelıkle wındows 11 gecmek ıstıyorum fakat arastırdıgımda benım dıskım mbr mıs onu gpt ye almak gerekıyormus diski gpt ye almak ıcın format atarkenmi yapılıyor pek bı bılgım yok bılen varsa anlatabılırse cok sevınırım teşekkürler
  10. P

Eski pc yi yenileme tavsiyesi

herkese selamlar yavaştan pc yukseltmek istiyorum parça parça ilk once nelerı degıstırmek lazım onerılerınızı beklıyorum (ddr5 e gecıcem) SİSTEM ÖZELLİKLERİ anakart = asus prıme b450m-k 2 islemci= amd ryzen 5 5500 ekran kartı = amd rx 7600 ram= 8x2 16 gb 3600 mhz ram ssd= kıngston 1 tbb mm2...
  11. P

Pc windows 11 özelliklerini karsılamıyor

herkese selamlar oncelikle windows 11 gecmek istiyorum sıstemımın windows 11 ozellıklerını karsıladıgını ogrenmek ıcın baktım herseyı karsılıyor fakat secure boot acmam gerekıyormus secure boot actıktan sonra tekrar baktım ama yıne aynı hatayı verıyor
  12. P

masa üstünden silinmeyen dosya

herkese selamlar masa üstümde bir dosya olustu dosyanın ici bos hic bişi yok ama nezaman sılsem pc yı kapatıp actıktan sonra aynı sekılde aynı dosya gelıyor bu dosyayı kaldırmayı bılen varsa cevaplarsa sevınırım
  13. P

Çözüldü✓ bılınmeyen dosya sılınmıyor

HERKESE MERHABALAR BIR KAC GUN ONCE PC YI ACTIGIMDA BI DOSYA OLDUGUNU FARK ETTIM DOSYAYI ACTIM AMA DOSYANIN ICI BOSTU SONRA SILDIM VE BIDAHA PC YI ACTTIGIMDA YINE DOSYA DURUYORDU VE SILEMEDIM NE KADAR UGRASSAMDA BUNUN COZUMUNU BILEN VEYA NEDEN OLDUGUNU BILEN VARSA CEVAPLARSA SEVINIRIM
  14. P

PC DEN CIZIRTILI SES GELIYOR

herkese selamlar oncelıkle uncharted hırsızlar miras koleksiyonunu indirdim ve oyuna girdim oyun ayarları ıle oynarken bısey farkettım amd 2.0 modunu kalıteye alınca kasanın ıcınden hafif cızırtılı sesler gelıyor ama amd 2.0 modunu performans veya ultra performans yapınca boyle ses gelmıyor...
  15. P

Çözüldü✓ Klavye baska seyler aciyor kapatiyor

Herkese selamlar biraz once klavyenin tuslarini cikarip yikadim sildim temizledim pc ye geri taktigimda isigi yandi bazi tuslar calisti bazilarida abuk subuk seyler acip kapatiyor klavye yi degistirdim fakat yine bi kac tusta 2 farkli harf veya yazi yazıyor otamatik bunu duzeltmesini bilenler...
  16. P

Çözüldü✓ wifi adaptör ping cıkma

herhese merhabalar bılgısıyarımda wifi olarak adptör kullanıyorum fakat oyunlarda pıng cıkıyor bazen normal bazende anlık cıkıyor bu sorun neden olur bılgısıyarım alt da ve bıraz kapalı alanda ondan olabılırmı ondan degılse neden olur bılenler yazarsa sevınırım
  17. P

Çözüldü✓ Bu uyarı neden oluyor

bu neden olur nasil çözerim bilenler söyleye bilir mi şimdiden teşekkürler
  18. P

Çözüldü✓ R5 5500 RX 7600 iyi midir?

Az önce ince hesaptan scorpion hazir sistemi siparis verdim R5 5500 ve RX 7600 ikilisi var sistemin icinde bu ikili var sorum su bu ikili Güzel midir iyi oyun deneyimi yasatirmi
  19. P

Çözüldü✓ Hangi ikili alınmalı

Arkadaşlar yeni bir sistem Alicam 2 sistem arasında kaldım sizce hangisini almaliyim 1. R5 5600 RX 6650xt 8gb 2. R5 5500 RTX 30608gb Şimdiden herkese teşekkür ediyorum
  20. P

Çözüldü✓ Dramsiz m2 ssd alınır mı

Merhabalar alıcagım hazır sistem de m2 ssd de dram olmadığını gordum ve herkes dram özelliğini övüyor sorum su dramsız m2 ssd alırsam bana bi sıkıntı çıkarırmı pişman olurmuyum. M2 ssd şu Kingston NV2 1TB NVMe PCIE 4.0 Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 SSD (SNV2S/1000G)
Geri