Arama sonuçları: *

1. M

Artık lütfen yardım oyunlardan atma dehşet bi hal aldı

Arkadaşlar kaç kere bununla ilgili konu açtım oyundayken oyundsan atıyor valoraqnt lo lvs. tekrar girerken yine atıyor ara sıra süzeliyor sonra yine aynı format atıldı bios güncellendi ssd ye test yapıldı olmuyor arkadaşlar sizce sorun ne
  2. M

Olay görünyüleyisinde tpm hatası çıkıyor

sebebi nedir oyunlardan aşırı atıyor ara sıra düzeliyor hata falanda vermyor atarken genelde tpm 2.0 açık uefı devrede bıos ekran kartı drıverı guncel 2 gün ardarda format attım düzelmedi
  3. M

Hata vermeden oyunlardan atıyor

Arkadaşlar iş çığırından çıktı sistem özelşikleri şu şekilde Ryzen 5 5500 Rtx 3060 12 gb 1tb m2 ssd 32 gb cl18 ram A520m plus anakart 600w psu Daha oyuna giremeden pyundan atıyoe açıkma ekranındayken maç içinde atıyor ve hata falanda vermiyor driver bios ve ekran kartı için güncel dün ve...
  4. M

SSD test uygulaması lazım oyunlardan atıyor

m2 ssd ye test yapmak istiyorum oyunlardan hata vermeden atıyor neden oluyor sizce ve test uygulaması varmıdır
  5. M

Oyundan atıp atıp duruyor

valodur loldür atıp atıp duruyor format attım drıver güncel ekran kartının az önce hata verdi valorant dump falan yazıyordu minidump dosyalarından kaynaklı olabilirmi öyleyse ansıl halledilir 3060 ve r5 5500 32 ram var
  6. M

Uygulamalar kapğanım açılıyor

Uygulamalar kapanıp açılıyor ara sıra oyundan atıyor formatladım hala aynı
  7. M

Biostan bitlocker kaldırma

Lolden atıyordu çözüm yolları denedim olmadı format atarken bitlocker olduğundan disk 0 a windows kıramıyorum şuan PC de windows yok ve bitlocler var biostan falan nası kaldırılıyor acil yardım (Asus tuf anakart)
  8. M

W10 kurulum aracıda format işlevi görürmü

Arkadaşa format atmalıyım ama permissoından dolayı iso ayzdıramıyorum w10 isosu ındıremıyorum kuruluma racı ındırdım formatla aynı işlevi görürü yoksa ayarlardan sıfırlama gibi bişeymi
  9. M

Valorant oyundan atıyor

hata falan yok direk atıyor az once attıktan sonra bıdaha gırdım daha gıremeden attı nedne oluyor bu sizce
  10. M

Hareketli arkaplan yapma

Hani bu animeli yeni populer olan arkaplanlsrdan nasi koyuluyor
  11. M

Lım power zarar verirmi

bu aftebuurnerde lım power yazıyor zarar verirmi ve 3060 80 derecelerde raınbow sıx sorun olurmu
  12. M

Valorant oyundan atıyor

arkadaşlar hata falan vemiyor direk oyundan atıyor 2 dir neden
  13. M

Goodbyedpı guvenılırmı

Arkadaşlar bi arkadaşın bu konu hakkında bıtcoın bılmem ne dıye bışey ççalıştı görev yonetıcısınde gibi bişeyler yazdığı bir konnu okumuştum gerçekten öylemi?
  14. M

Steam pubg de mavi ekran yiyorum

ryzne 5 5500 3060 12 gb bunlarla steam pubg de mavi ekran yiyorum neden
  15. M

Bu değer nedir? msı afterburner

buradaki power yazan değer nedir fortnıte oynarken çıktı başka oyunlardada oluyor
  16. M

Değerler iyi mi? işlemci ekran kartı

SelamınAleyküm termal macun değiştirmiştim işlemcide ve yanlış sürdüm gibime geldi daha valorant oynarken maça girmedim daha değerler bu stok fan işlemci ryzen 5 5500 ekran kartı 3060 sizce değerler normalmi işlemci sıcaklık fazla gibi geldi
  17. M

Lan kablosunu takıyorum ama ışık sarı yanıyor

Arkadaşlar ethetnet kablosnu takıyorum ve 100mbps ınternet var erhernet portunun 1 ışığı yanıyor oda sarı yan sön yapıyor 45/kb/sn falan hız ar nedne kaynaklı ethernet drıverını yenı guncelledın chıpset drıverı guncellemeyı denıyecegım heralde
  18. M

Addguard reklam engelleyici

arkadaşar firefox a bunumu kurmustum haturlamıyorum format atınca gitti aklımda bu kalmış guvenlımı bu engelleyıcı uzantı olarak ekledim
  19. M

W11 internet sorunu?????

arkadalar thernetle bağlıyorum lattpta 5060 indirme varken pc de 5 civarı indirma var pc ye yeni fomat attım sizce neden böyle
  20. M

İnternet yavaş sizce neden

Arkadaşlar pc bozuktu yaptırdımm mevı ekran yıyordum bıos uptade+format attım ama internet hala valorantı kurarken 1 mb/s civarı normalde 10 mb/s olmalı lattopta bu olmuyor ama pc ye ethernet tkaınca böyle sizce neden
Geri