Arama sonuçları: *

1. rburakuysall

Pc Jak girişlerini okumuyor

Ses kartım nvidia hd audio realtek falan da yok olmadığı için de jak girişlerini okumuyo pc kuramıyorum da bu sorun nasıl düzelir
  2. rburakuysall

Donanım kimliği ile nasıl driver güncellenir

hdaudio\func_01&ven_10ec&dev_0260 donanım kimliği bu jak girişini görmüyor güncellemem lazım ama artık desteklenmiyor galiba nasıl yapabilirim
  3. rburakuysall

Eski 4+1 sistemi nası pc ye bağlarım

Elimde böyle bir anfi var bilgisayarın arkasındaki yeşil yerden gelen kabloyu 2ch input yazan yere sokuyorum ikisini hoparlörü de audio outpu yazan yerde r l yazan yere takıyorum bilgisayardan herhangi bir hoparlör ses çıkışı gözükmediği için monütörü seçiyorum ama ses gelmiyor 1741464489...
  4. rburakuysall

Minecraft fabric kullanan varsa yardımcı olabilirmi

bu mod yükleme konusunda yeniyim fabric yükledim orjinal minecrafta çünkü forge veya optifine 40-50 fps veriyor shader kuruluyken fabric 500 fps veriyor bunuda anlamış değilim oyüzden fabric kullanıyorum amaaa mod kurmaya geldiğimde %appdata%<minecraft.<mods klasörünün içine attığım hiç bir mod...
  5. rburakuysall

Minecraft launcher açılmıyor

launcher da forge indirmiştim açılıyordu da ama forge nin sürümünü değiştirip kaydete bastığımdan beri launcher arka planda açılıyor ama ekrana hiç bi şekilde gelmiyor nasıl düzelticem bunu
  6. rburakuysall

Obs kamera ayarları sürekli bozuluyor

beyler obs kamera ayarlarını yapıyorum obs i kapatıp açınca ayarlar bozulmuş oluyor bunu kalıcı kaydetme yolu yokmudur
  7. rburakuysall

Bu mavi ekran ne hatası

Sürekli bu hatayı veriyor ne bu bi çözümü varmıdır
  8. rburakuysall

Bilgisayarıma virüsmü bulaştı acil yardım

Beyler googleden oynadığım oyunun bi klasörü lazimdi onu indirdim ama alakasız bi installer vardı doğrdudur heralde deyip insall yapıp kurdum kurduktan sonra bilgisayar ana menüde uçak moduna geçiyor fanlar rdr 2 de bu kadar hızlı dönmüyor kurmadan önce masa üstünde efil efil çalışırken şimdi...
  9. rburakuysall

Kardeşim wattman hatası mı yiyor

ban anlattığına göre durduk yere mavi ekran yiyormuş bana anlattığını aynen size söyleyim '' Tam olarak şöyle bir şey oluyor hani böyle telefonda gezerken telefon bir anda kitliyor ya ekran donuyor işte bilgisayarda aynı şekilde ekran bir anda kitlenip bir hata ile karşılaştık deyip mavi ekran...
  10. rburakuysall

serverlerden pc limiti nasıl kaldırabilirim

beyler silkroad private server oynuyorum adam max pc limiti 2 yapmış. bu pc limiti aşmanın bir yolu varmıdır
  11. rburakuysall

itopyadan sistem aldığımızda key veriyorlarmı

g9 sistemi aldım şu an kullanıyorum ama oyun keyi falan görmedim nerden veriyorlar onu veya veriyorlarmı bilen biri varsa söyleyebilirmi
  12. rburakuysall

Oyun oynarken midem bulanıyor

Beyler stranded deep onuyorum pc başına oturuyorum 10 dakika sonra midem fena bi şekilde bulanmaya başlıyor monitöre çok mu yakınım veya bendemi bi sorun var anlamadım sizdede oluyormu bu sorun ?
  13. rburakuysall

Yeni hazir sistemim geldi ama çalişmiyor !

İyopyadan g-9 sistemim geldi ekran kartını taktık ve açma tuşuna bastığımda hiç bir hareketlilik olmuyor bozukmu gonderdiler yoksa bendemi hata var?
  14. rburakuysall

Hazır sistem aldıktan sonra ilk yapılması gerekenler

Şimdi itopyadan da-g9 aldım bunlar bana kurulu bir şekildemi gönderiyor yoksa biz mi kuruyoruz her şeyi acaba benle birlikte g9 alan varsa bi cevaplaya bilirmi ne yapmm lazım kurulu değilse
  15. rburakuysall

Steam hesabını Hollandadan Türkiyeye nasıl geçircem

Sevgilimin steam hesabı hollandada, ben ülke değistirmek istediğimde bana marketten birsey satın aldığında onaylanır diyorlar ama bunu yaptığın anda ödeme tuşuna bastığımda steam hesabı ülkenizi en az 3 ayda bir değiştirebilirsiniz diyor ne yapmalıyım 1694439496 Kimse bilmiyormu ya
  16. rburakuysall

Bilgisayarımı yurt dışına götürebilirmiyim?

Yakın zamanda yurt dışına taşınacağim bilgisayarımı yeni topladım gümrükte falan sıkıntı çıkarmı geçirirlermi veya uçakta sıkıntı çıkarmı
  17. rburakuysall

Driver konusunda yardımcı olun

https://www.gencergaming.com/gen-xiv-ddr4 Beyler bu bilgisayarı adım ama driver konusunda hiç bi şey bilmiyorum otomatik yükleyiciler de zararlı diye istemiyorum nerden nasıl tek tek yapıcam bi yardım edin hiç bişi bilmiyorum youtubeden izledim ama onlar da kendi bilgisayarınıza göre yapın...
Geri