Arama sonuçları: *

1. A

neden mavi ekran verir

beyler hazır sistem aldm ve ertesi gün su hatayi vermeye basladi bilgisayarciya götürdüm yeni bir sata ssd takti ve pc calisti ardından bu bozuk m2 ssd garantiye yolladim elime ulasti ve gecici kullandigim calisan ssd soktum ardindan windows kurmaya calistim 0 ssd ye ve bu hatayı verdi kurulum...
  2. A

Ssd bozuldu galiba bilgisi olan yardim etsin Acil

beyler benim ssd sağlamdı bi sök tak yaptim gitti.Yanlis mi taktim takarken neresi bozuldu onuda anlamadm sizce tamir olurmu ve nasil takarak bozdum
  3. A

ana karta fazladan m2 ssd nasil takilir

beyler hazir sistem aldim ve ana kartta bir adet m2 ssd girisi var sistem elime gecince m2 ssd bozuk cikti degisimdeyken 256 gb lik bi tane aldm acaba bunu pc bi donusturucu ile fln kurabilirmiyim ana kart modelinide yazarim isteyene
  4. A

kendi kendine dolan ssd

beyler benim ssd 256 gb kendi kendine doldu cs valorant lol var hafiza dolu nedeni nedir sizce 256 gb dolmamasi lzm yardim edin
  5. A

Hangisinde ping daha fazla olur

evde şuan bi wifi adaptörü yok modemden de pc kablo cekme imkanim yok o yüzden bende redmi telefonumla usp internet bağliyorum pc ye acaba wifi adaptörü alsam ping azalırmı
  6. A

geming gen tr gelen ssd bozuk

beyler hazir sistem elime cumartesi aksam ulasiti aksam hic bir sey toktu ama sabah ekran hatasi ve windows hatasi vermeye basladi ilk basta Windows yanlis kurulu sandim ama sorun ssd mis simdi degisim talep edicem kabul etmezlerse tuketici haklari hakem heyetine basvurmak zorunda kalicam
  7. A

ACİL YARDM açilirken birden boyle oluyor

beyler pc dun aldm kurdm ama acilirken bi anda boyle oluyor nedeni nedir
Geri