Arama sonuçları: *

1. Y

discord bu ekranda kalıyor

2. Y

steam webhelper nedir yardım

arkadaslar bu nedir steamı açınca neden webhelper yaxzıyor yardımcı olursanıxz sevinirim
  3. Y

Bu Ölü Piksel Mi?

Helppp hellppp soru baslikda
  4. Y

monitör sıkıntı yardım

youtubede farkediyorum genelde bazen böyle şeyler oluyo başka bir şey de farketmedim bazende ekranın ortasına bişeyler gelip gidiyor anlamıyorum videoda atamıyorum yardım edin lütfen
  5. Y

monitör de değişik görüntü

bu şey neden oluyor 1692895068 bi anda gelip gidiyor
  6. Y

Monitörde değisik bir şey oluyor

Yardımcı olursaniz sevinirim
  7. Y

yeni aldıgım pc den gelen zzzz zzz sesi

merhabalar yeni aldıgım sistemden belirli aralıklarla zzz zz diye 3 sn süren bir ses geliyor ekran kartım msi rtx 3060 12gb oc versiyon bi sıkıntı yaratmıyor ama yeni aldıgım için biraz şüphelendim
  8. Y

pc den ses geliyorrrr

kasanın içinden hafif nadir zzzz zz zz diye bir ses geliyor nedendir acaba
  9. Y

Kasayı televizyona bağladım görüntü gelmedi

3060 ekran kartım var PC yi TV ye bağlamak istedim ama görüntü gelmedi anakarta bağlamayı denedim normalmidir
  10. Y

Ekran kartı montajın doğrumu

PC mi yeni aldım ilk defa ekran kartı taktım montaj doğru olmusmu sanki kart biraz yamuk gibi duruyor vidalar falan doğrumudur yardimci olursanız çok sevinirim
  11. Y

Güç dugmesine 1 kez bastim

PC min monitörü de ghosting vardı geri verdim PC yi ekrana bağlamak için kabloları taktım ve görüntü alamadim bende power düğmesine 1 kez basıp PC yi kapadım monitörü beklemeye karar verdim PC zarar görmüş müdür içimde kaldı sorayım dedim cevap verirseniz sevinirim iyi gunler
Geri