Arama sonuçları: *

1. G

Çözüldü✓ ANAKART BOOT IŞIĞI YANIYOR

Dün gece pc uyku moduna geçtikten sonra açmaya çalıştığım da siyah ekranda kaldı klavye vs enerji geliyor ama monitör siyah ekran açılmıyor.
  2. G

Google Kendi Kendine Kapanıyor!

Selamlar, Dün gece başıma gelen bir olay , öncesinde böyle bir sorun yaşamıyordum google açtığımda 10-15 saniye geçtikten sonra direkt kapatıyor ne bir hata veriyor ne de uyarı. Silip yükledim , gizli mod ile açıp denedim belki eklentiden kaynaklıdır diye oda olmadı dosya konumundan hesap...
  3. G

Kasaya Güç Geliyor Ama Açılmıyor

Bu durum işlemci değiştirmem ile başladı ryzen 5 5500 takılıydı 5600 ile değiştirmek istedim değiştirdiğimde aynı sorunu yaşadım baya uğraştım tek ram takılıyken açıldı ama sonrasında bir daha açılmadı ve güç kesti bilgisayarcıya götürdüğümde bütün parçaları tek tek deneyip anakartın yandığını...
  4. G

Bilmediğim ve ilk kez karşılaştığım bir sorun!

pc ilk başlarda kendi isteğine göre veya nadiren ekranı kitliyordu restart atınca açılıyor sonradan yine aynı sorunu yapıyordu şimdi daha sık olmaya başladı bunun çözümü nedir bilen var mı veya sebebi nedir tahminim anakart veya güç kaynağından kaynaklı diyor.
Geri