Arama sonuçları: *

1. M

telefonu tanımıyor ne yapmalıyım

selamun aleyküm kasaya telefonumu takıyorum aygıt düzgün çalışmıyor diyo aynı kablo ile başka telefon takıyorum aynı marka görüyor nası çözerim bu sorunu
  2. M

Ekran kartındaki bu çıkışın ismi nedir?

3080 suprimx ekran kartında 1 hdmı çıkışını kullandım 2. Bi ekrana görüntü vermek istiyorum diğer çıkışların ismi nedir? Elde foto bulunmakta
  3. M

30k verdiğim sistem kendi kendiliğine kapanıyor yardım edin !

beyler bilgisayar kapanıp duruyor sebebi nedir yeni aldım 30k verdim asus tuf b550 plus anakart amd 5600x işlemci cooler master su soğutmalı viper 16x2 3200 mhz ram rtx 3080 suprimx ekran kartı 2000w psu not bilgisayarcıya götürdüğümde adamın dükkanında kapanmıyor evde kapanıyor.
  4. M

akım önleyici priz önerisi yaparmısınız

pc kapanıp duruyor evde başka eve gittiğimde bi sorun yok akım önleyici priz alacam önerisi olan varmı 3-5 li olursa harika olur
  5. M

pc kendi kendine kapanıyor sebebi nedir.

arkadaşlar sselamın aleyküm benim pc normal kullanımda bi sorun yaratmıyor cs lol giriyorum bi sıkıntı yok rainbow six edge giriyorum raunt ortasında kapanıyor sebebi ne olabilir. sistem özellikleri; asus tuf b550 m plus ana kart ryzen 5600x işlemci cooler maser su soğutmalı msı 3080 suprimx...
  6. M

3080 suprim x 5600x li sisteme 31k para verdim çok mu ?

beyler acil tavsiye verin
Geri