Arama sonuçları: *

1. stbeox

Çözüldü✓ Bilgisayar Açılmıyor: PSU Sorunu

Şalterler atmış sabah 12 de elektrik yoktu. şu an farkedip düzelttim durumu. Ancak bilgisayarı açmaya çalıştığımda açamıyorum. Psu kablosunu psuya takınca psu dan düşük bir frekans sesi geliyor. cızırtı gibi değilde sabit bir ses gibi. Nasıl çözebilirim bilen var mı
  2. stbeox

Çözüldü✓ Otomatik geri yükleme noktası tüm dosyaları korur mu?

Ben dün yanlışlıkla tüm windows hizmetlerini devre dışı bıraktım. Şimdi de BAD_SYSTEM_INFO hata kodu ile mavi ekran alıyorum. Geri yükleme noktasına bastığımda 7 aralıkta otomatik geri yükleme noktası olduğunu farkettim. O geri yükleme noktasından geri yüklersem bilgisayar eski ayarlarına geri...
  3. stbeox

Mavi Ekran Windows onarılamadı hatası

Bilgisayar bugün bir anda dondu. Ben de yeniden başlattım. Bu sefer de explorer.exe Unknown hard error dye bir hata verdi. Şimdi ise güvenli moda girmek istediğimde full mavi ekran yiyorum. Kurtarma ekranında neye basarsam basayım mavi ekran yiyorum. Kilit ekranına bile erişemiyorum Ne yapmam...
  4. stbeox

Bilgisayarı açınca sadece imleç gözüküyor.

10 kez yeniden başlattım kapat aç yaptım sonuç hep aynı, bilgisayar şifremi girip masaüstüne girince hiçbir şey gözükmüyor simsiyah ekran ve sadece imlecim gözüküyor. Format hariç nasil çözebilirim bilen var mı? 1734197587 Şu anda da böyle diyor
  5. stbeox

Windows 10 Hoş geldiniz ekraninda kaldi

Bilgisayarı açtım 10 dakikadır bekliyorum hala hoş geldiniz yazısında. Ne yapmalıyım?
  6. stbeox

Valorant inanılmaz derecede drop

Sadece videoyu koyuyorum artık gerçekten ne yapacağımı şaşırdım sorunun ne olduğunu da anlayamadım oyunu artık bu sistemle bile oynayamaz hale geldim lütfen bir öneri sunabilir misiniz
  7. stbeox

Yazıların kenarları yeşilleşti

Bu fotoğrafta belli oluyor mu bılmıyorum ancak bilgisayarımdaki yazıların kenarları yeşilleşti, arkaplanın rengine göre bazen mor gibi de oluyor. Bunun nedenini bilen var mıdır?
  8. stbeox

60hz deki ghosting ile 200hz deki ghosting aynı mı olur?

Merhaba, geçenlerde bir Casper 200 HZ monitor aldım ve şu anda ekran kartım 60hz yi desteklediği için max 60 da kullanıyorum ve fena ghosting var. Birkaç güne yeni ekran kartı gelcek ve 200hz ye çıkartacağım ekranı. Ghosting sorunu azalır mı çoğalır mı?
  9. stbeox

200 HZ monitörde max 60 hz uygun gözüküyor

Merhaba NVIDIA GT520M ekran kartı olan All In One 60HZ bilgisayarıma 200 hz bir monitor bağladım. Ekran 2 için sadece 59 ve 60hz gözüküyor 200 hz desteklemesine rağmen 1690888834 .
Geri