Arama sonuçları: *

1. A

Pc Valorant Oynarken Reset Atıyor

Merhaba Arkadaşlar Son 1-2 haftadır pc valorant oynarken reset atıyor sorun pek anlayamadım rdr gta v pes vs birçok oyun oynuyorum sorun olmuyor ama valorantta round bitiminde veya başlangıcında reset atıyor pc bi anda kapanıp açılıyor sorun neyden kaynaklı pek anlayamadım sizce sorun ne...
  2. A

işlemci oyunlarda arada 100 kullanıma çıkıyor

merhaba arkadaşlarişlemcime bu gün termal macun uygulaması yaptım+ olarak kule tipi fantaktım bazen oyun oynarken 20 dk sonra falan anlık olarak 2-3 saniye 100 kullanıma çıkıyor sonra geri 60-70 arasında devam ediyor ve bu 1-2 saniyeliğine oyunda kasma veya takılmaya sebep oluyor %100...
  3. A

Arkadaşlar yeni sistem topladım sürücüleri nasıl güncellerim

Merhaba arkadaşlar sürücülerimin bazıları güncel değil nasıl güncellerim sürüculer: bilinmeyen aygıt, pcı aygıtı , pc aygıtı , raid denetleyicisi, sm bus denetleyicisi , bunları nasıl güncellerim ?
  4. A

Elektrik Giderse PC Yanar Mı

Olduğum Bölgede Sürekli Elektrik Gidiyor Veya Akım Az Geliyor Kısacası Dalgalanmalar oluyor Evde Hassas Sigorta Var bir şey Olurmu 1 haftaya PC alacağım yanmasından korkuyorum alabileceğim önlemler nelerdir ups alamam şu an o kadar bütcem yok.
Geri