Arama sonuçları: *

1. A

Laptop Masaüstü ile takas edilir mi

Arkadaşlar elimde şuanda Casperın laptobu ve ben masaüstü geçmek istiyorum ve bir arkadaş bana bir teklifde bulundu ve çok kararsızım yorumunuzu istiyorum Casper Laptop Özellikleri : 940mx gddr5 2 gb nvidia ekran kartı i5 7200u 7. nesil 8gb ddr4 ram 1tb hdd vardır. Adamın teklif ettiği...
  2. A

Asus R7 240 ve 250 Psu Yetersiz Kalırmı

iyi günler 250 watt psu var ekran kartı almak istiyorum harici ekran kartı yok acaba psu değiştirmeden kullansam bi sıkıntı olurmu? Psu 12V Kanalından 17.0A yazıyor ayrıca Anakart : P8H61-M LX İşlemci Pentium G860 3.0 ghz 4 GB Ram Ekran kartı bu ...
  3. A

Directx Sürümü Ve Valoranttaki hatası

Directx sürümünü öğrenmek istiyorum dxdiag ile baktıgımda ise 12 gössteriyor bu yanlış onu anlıyorum ekran bölümüne geldiğimde ise Direct3D ddı de ise 11.1 ancak özelliği 10.1 yanlış mı yüklenmiş anlamadım harici ekran kartı yok pcde valorant yükledim ve oynayamadım kafama takıldı o yüzden Pc...
  4. A

Bilgisayarımı Kullanırken Mavi Ekran

Selamlar öncelikle bilgisayarımı kullanırken birden bire hata aldım bilgisayar dondu ve mavi ekran verdi sonrada biosa attı bazı çözüm yolları denedim ama hiçbiri olmadı pcyi kullandıktan belli bi süre sonra mavi ekran hatası alıyorum ve hata kodlarıda farklı oluyor ramle alakalı dediler eski...
Top Bottom