Arama sonuçları: *

1. B

Kasadan gelen ses nedir?

Arkadaşlar Merhaba kasamdan böyle ses geliyor. Bu ses pc açıldığında yada yük altında oluyor. Daha önce 6700xt ekran kartım vardı. Yine aynı ses vardı. Şimdi 4070 super var yine aynı ses. Pompadan mı geliyor ekran kartından mı bilemedim bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim :) 2 tane...
  2. B

Bilgisayar kapalı iken ekran kartının üstünde kırmızı ışık yanıyor.

Arkadaşlar Merhaba asus dual 4070 super ekran kartım var. Bilgisayar kapalı iken ekran kartının üstünde kırmızı ışık yanıyor. Fakat kasaya güç verdiğimde ışık sönüyor. Bir sıkıntı olduğundan mı yoksa normal mi yardımcı olabilirmisiniz? Performansta ve görüntüde bir sorun yaşamıyorum.
  3. B

Ghost of tsushima oyundan atıyor?

Arkadaşlar Merhaba ghost of tsushima oyununu 6700xt ekran kartım varken sorunsuz oynuyordum. Fakat 4070 supere geçtikten sonra ilginç bir sorun ile karşılaştım. Oyuna girip görüntü ayarlarına tıkladığım zaman oyun donup sonrada çöküyor. Fakat sadece görüntü ayarlarına girince oluyor bu. yani...
  4. B

3D Mark time spy test sonucum nasıl?

Arkadaşlar ryzen 5 5600 işlemcim var. Yenilerde asus dual 4070 super aldım. 2k çözünürlükte 3D Mark time spy testi yaptım. Bilen arkadaşlar yorumlarsa çok sevinirim :)
  5. B

BIOS Güncellemesi hakkında

Arkadaşlar A520M K V2 anakartım var. 1 aylık tatilden sonra Oyunlarda ara ara takılma hissediyorum. Anakartın sitesine girdim BIOS güncellemesi gelmiş temmuzda güncellemek istiyorum. Ama hangisini kuracağımı bilemedim. F4 sürümü ile F5c sürümü var. F5c sürümü en son çıkan olmasına rağmen beta...
Geri