Arama sonuçları: *

1. v3ysi.alkan

Discord Dışında Hangi Uygulamaları Kullanıyorsunuz

Discord Dışında Alternatif ve Kullanışlı Bir Sesli Konuşma Erken Paylaşabildiğimiz Bir Uygulama Var mı?
  2. v3ysi.alkan

league of legends VAN 84 hatası?

3. v3ysi.alkan

Gmail Çöp Kutusundan Silinen Mailleri Geri Getirme İhtimali Var Mı Çok Önemli

Gmail Çöp Kutusundan Silinen Mailleri Geri Getirme İhtimali Var Mı Çok Önemli kardeşim maili silmiş sonra çöp kutusundanda silmiş çok önemli yardımcı olur musunuz çözülme ihtimali var mı?
  4. v3ysi.alkan

windows 11 den windows 10 a geçmek?

casper nirvana marka bi laptop aldım içinde windows 11 kurulu geldi ama benim iş için kullanacağım program 32 bit olduğu için windows 10 yada 7 falan kurmam lazım ama kuramadım yardımcı olabilecek var mı?
  5. v3ysi.alkan

Bilgisayardan Ses Alamıyorum

Bilgisayardan Ses Alamıyorum Lütfen Anlayan Kişiler yeni oldu şimdi normalde ses alıyordum
  6. v3ysi.alkan

windows 10 hangi sürüm indirmelimiyim

windows 10 hangi sürüm indirmelimiyim
  7. v3ysi.alkan

Bilgisayar'da Excel Word Var Ama Çalışmıyor

Silip Tekrar Nasıl İndirebilirim Yardımcı Olursanız Sevinirim Mesajda Yazabilirsiniz
  8. v3ysi.alkan

Rgb Ve Rainbow Farkı

Rgb Ve Rainbow Farkı
  9. v3ysi.alkan

pc yi hdmı ile tv bağladım ses gelmiyor

kayıttan yürütmede gözükmüyor devre dışı bırakılan aygıt falanda yyok yardımcı olablirmisiniz acaba eksik dosyamı var
  10. v3ysi.alkan

Ekran donuyor reset atıyorum

Genelde Lol Oynuyorum Lol Oynarkende arada bazen günde bir bazen bazen haftada bir bazen günde 2 sebebini bilmiyorum ekra donuyor mouse kıbırdamıyor sanki ekran değil resim var sebebi nedir acaba
Top Bottom