Arama sonuçları: *

1. D

AMD Driver Zaman Asimi Hatasi Veriyor

Bilgisayarı yeni açtığımda yaklaşık 10 dk boyunca herhangi bir platformda video oynatmaya calışınca ekran birkaç saniyeliğine donuyor gidip geliyor sonra da AMD sürücü zaman aşımına uğradı hatasını veriyor ve bu istisnasız her bilgisayarı açtığımda yaşanan bir şey sanki bilgisayarın 10 15 dk...
  2. D

Görev Yöneticisi GPU kullanimini yanlış gosteriyor

Normalde olmuyordu dun driveri guncelledim ve Xiaomi'nin PC Suite'ni kurmaya calisirken acaba bilgisayara virus bulastirmis olabilir miyim diye de dusunuyorum Windows Defender ile tarama attim bir şey cikmadi Malwarebytes siteside dunden beri 403 error veriyor ve driveri silip yeniden kurmayi...
  3. D

Yeni PC'de drop ve kasma sorunlari

PC'yi alalı 1 ay oldu ve RDR 2 de dakika başı drop giriyor oyundan atma sürücü zaman aşımı gibi hatalar alıyorum oyunu AMD driverının kendi Virtual Super Resolution ayarıyla 2K Ultra ayarlarda oynuyorum 80 FPS civarı alıyorum FC 25'te ise oyun 2-3 saniyeliğine aşırı kasıyor sonra düzeliyor bu...
  4. D

Oyunda kasadan cızırtı sesi geliyor

Sistemim RX7700XT R5 5600 Asus Prime A520M-R Pc yi yeni aldim ama ameliyattan dolayi cok kullanamamistim dun yatarken oynamak icin rdr2 ve Fifa 25 indirmistim dun girdim her ikisine de ultra ayarlarda oynadim ve hicbir problem yoktu bugun fifaya girdigimde cizirti sesi duydum acaba hoparlorle mi...
Geri