Arama sonuçları: *

1. tevfikhan ekmekci

Bu Windows hatası ne anlama geliyor

Bilgisayarı yeni aldım açılırken böyle bir hata veriyor ne anlama geliyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
  2. tevfikhan ekmekci

Harici monitör oyunlarda kasıyor

Asus tuf vg249q1r model monitöre sahibim laptop'tan hdmı kablosu ile kullanıyorum laptopun özellikleride GTX 1650 mobil ryzen 5 3550h payday 2 ve cod advanced warfare metro last light gibi oyunlarda FPS yüksek ama görüntü çok rahatsız her şey geç yükleniyor gibi kaplamalar bazen ufak ufak...
  3. tevfikhan ekmekci

ANİ FPS DÜŞÜŞÜ SORUNU

Asus tuf FX 505 dt serisi laptop GTX 1650 mobil ekran kartı ryzen 5 3550h işlemci 16 GB ram 512 GB SSD mevcut oyun farketmeksizin tüm oyunlarda 4 5 saniyede olsa FPS 10 civarlarına düşüyor uzun süredir böyle sorun neyden kaynaklı olabilir yardımcı olursanız sevinirim
  4. tevfikhan ekmekci

AMD RADEON SOFTWARE DRİVER SORUNU

ryzen 5 3550h işlemci Radeon Vega 8 ekran kartı var Radeon software programını kurup driverleri yüklüyorum 2 3 gün sonra bilgisayar durduk yere siyah ekran verip AMD driverini siliyor Radeon software programını kaldırmadan da düzelmiyor en az 7 8 kere başıma geldi program kurulu olmayınca normal...
  5. tevfikhan ekmekci

LAPTOP SES DRİVERİ ÇALIŞMIYOR

daha 1 saat kadar önce hiçbir şey yoktu kaspersky indirip virüs taraması yapacaktım indirdim kurar kurmaz bazı şeyleri sildi sonra tam kapsamlı taramayı çalıştırdım kendi kendine reset attı açtım sesler yok ses ayarlamanın üstünde de çarpı gösteriyor aygıt yöneticisinden kaldırıp laptopun kendi...
  6. tevfikhan ekmekci

STEAM OYUNLARINI HARİCİ HDD'YE NASIL TAŞIRIM

Steamdan satın alıp indirdiğim bir kaç oyun var pcye format atmak istiyorum ama oyunlar gidecek internet kötü olduğundan forzayı bile 13 saatte indirdim bu steamdaki oyunları harici harddiske taşıma gibi bir yöntem varmıdır
  7. tevfikhan ekmekci

trojan nedir nasıl kaldırırım

kaspersky ile tam tarama yaptım trojan diye bir virüs buldu ama kaldırma işlemi yapılamadı gibisinden bir sorunda verdi netten baktım verilere ulaşma pcyi kontrol etmek için kullanlan bir virüs diyor bunu nasıl kaldıracağım
  8. tevfikhan ekmekci

FORMAT ATSAM WİNDOWS SİLİNİRMİ

PC'ye format atmak istiyorum ama windowsu geri kurabileceğim bir flash bellek yok olanda 4 gb en az 8 lazımmış format attıktan sonra windows dururmu yoksa freedos haline gerimi döner yine flash bellekle windows yüklemek zorunda olurmuyum yani
  9. tevfikhan ekmekci

Çözüldü✓ VALORANT FPS SORUNU AMA SORUN OPTİMİZASYON KAYNAKLI DEĞİL

Özellikler GTX 1650 mobil ryzen 5 3550h 16 gb ram 2 3 gün öncesine kadar 1080p orta ayarlarda 130 160 FPS arası geziyordu çatışmada 100 FPS e kadar düşüyordu dünden beri 100ün üstüne FPS çıkmıyor çatışmada 50 60 Lara kadar düşüyor PC de farklı bişey yapmadım bir tek Nvidia güncellemesi vardı onu...
  10. tevfikhan ekmekci

BİLGİSAYARI AÇTIĞIMDA BU SEKME AÇILIYOR

daha öncesinde bir şey yoktu internetten indirmede yapmadım dün avast ve amd ekran kartına gelen güncelleme vardı onları yaptım bilgisayarı her açtığımda karşıma bu sayfa çıkıyor bu bir sorunmu virüs falan olabilirmi ?
Top Bottom