Arama sonuçları: *

1. darginim36

sistemim ne kadar eder? Acil

Arkadaşlar selam üniversite için laptop alacagım şehir dışına gideceğim için laptop alıcam masaüstü sistemimi satıcam fiyatı ne kadardır sizce? * Ryzen 3 1200 CPU *GTX 960 GPU *Asus A320M-R ANAKART *8 GB 2400 MHZ RAM *400W PSU no name KASA 4 X 120MM FANLI NO NAME KASA ssd var ama ssdiyi...
  2. darginim36

Sistemim ne kadar eder

Arkadaşlar selam üniversite için laptop alacagım şehir dışına gideceğim için laptop alıcam masaüstü sistemimi satıcam fiyatı ne kadardır sizce? * Ryzen 3 1200 CPU *GTX 960 GPU *Asus A320M-R ANAKART *8 GB 2400 MHZ RAM *400W PSU no name KASA 4 X 120MM FANLI NO NAME KASA ssd var ama ssdiyi...
  3. darginim36

Minidump dosyası nasıl açılır

Daha önceden konu açmıştım bilgisayarım mavi ekran yiyor minidump dosyasını açmam lazm nasıl açabılırım? 1631133951 ?
  4. darginim36

Mavi Ekran Bilgisayarım Mavi Ekran Yedikten sonra sapıtıyor

Bilgisayarımda olan sıkıntı şu yaklaşık 1 ay önce seagate 500 gb bı hdd aldım aldıktan sonra bılgısayarım asus yazısında kalmaya basladı bılgısayarı yenıden baslatınca bazen hıc bır sıkıntı olmadan acılıyor bazende hdd ıcındekı dosyaları gormuyor (kısayol sımgelerı fln gozukmuyor) ben ramden...
  5. darginim36

Oyundaki Fpsim yüksek ama kasıyor

Iyı geceler bu olay bugun olmaya basladı csgoda mm deyken normalde 150 - 200 fps arası oynarken bırden kasıyor gıbı oldu oyun normal sekılde fps saglıyor ama oyun akıcı degıldı oyundan cıkıp tekrar gırdıgımde duzeldıkten 1-2 dk sonra tekrar yapmaya basladı sorun oyundamı dıye kontrol ederken pc...
  6. darginim36

Bu dosyalar neden masaustune cıkıyor

hocam iyi forumlar dün gece bilgisayara format attım ve steam mı yukledım sabah steame güncelleme gelmıs ama yukledugu dosyalr masaustune cıkıyor nasıl kaldıracam veya neden boyle oluyor nedenı? 1599993101
  7. darginim36

Görev Yöneticisindeki Açık Kalma Süresi

bilgisdayarım da sık sık yasanan bir durum bu(2-4 gun de bır) gecenler de bı görev yonetıcısıne gıreyım dedım PC nın 2 gundur acık oldugunu gördum ama benım PC 2 gunudr acık degıldı yatarken kapatıyorum ındırme fln da yapmıyorum asıda sıze fotografı koyuyorum yardımcı olursanınz sevınırım...
  8. darginim36

BİLGİSAYARIMDA ZAMAN ZAMAN KENDINE RES ATIYOR

bilgisdayarım da sık sık yasanan bir durum bu gecenler de bı görev yonetıcısıne gıreyım dedım pc nın 2 gundur acık oldugunu gördum ama benım pc 2 gunudr acık degıldı yatarken kapatıyorum ındırme fln da yapmıyorum asıda sıze fotografı koyuyorum yardımcı olursanınz sevınırım normalde her actıgım...
  9. darginim36

BİLGİSAYARIMI YENI ALDIM FAKAT FPS SORUNLARI YAŞIYORUM

Herkese merhaba geçtiğimiz şubat ayında evkurdan bilgisayar aldım bilgisayarda herhangi bir sorunyok fakat oynadıgım oyunlarda fps düşüklüğü yaşıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim OYNADIĞIM OYUNLAR :CSGO FPS:120 VALORANT FPS:150 PUBG LİTE :170-190 ARASI. BİLGİSAYARIN ÖZELLİKERİ...
Top Bottom