Arama sonuçları: *

1. ygitwx

Çözüldü✓ FARE TAKILIYIOR MİNİK ATLAMALAR VAR

MERHABALAR, bu konuyu önecedende açmıştım fare imlecim anlık olarak takılıyor minik minik atlıyor nedense usb portunu değiştirdim, fareyi değiştirdim, mouspad değiştim olmadı baya bişeyler denedim ama nedense sorunu çözemedim gaming.gen.trye gönderdim kasada sorun yok denildi inecelettirdim bişe...
  2. ygitwx

Çözüldü✓ Pc ekran kartını görmüyor

pc ekran kartını birden görmemeye başladı nedese hiçbişe yoktu aslında sadece bıostan ram sınamayı kapttım bir anda böyle oldu?* şuan wındows güncellemelrde nvidia dısplay %10da sabit bekliyor rtx4070 yardımcı olmanızı bekliyorum arkadaşlar...Teşekkürler
  3. ygitwx

AM5 MAKINA GİBİ sistem takılıyor!

bilgiasiyarıma birşeyler oldu durduk yere sürekli mouse imlecinde işlemler oluyor kullanımlar biraz arttı sürekli takılıyor donuyor herhangibirşeyde indirmedim böyle oldu armany create üzerinden büyük güncelleme gelmiş ondan olabilirmi pc baya bir sapıttı bu durumu yaşıyanlar varmı? sistem...
  4. ygitwx

Çözüldü✓ Mouse anakartta iken takılıyor sorun donanımsal olabilirmi?

merhabalar sürekli masaüstünde veya oyunlarda masaüstümde mouse imlecim takılmalar oluyor bu sorunun donanımsal olacağını düşünüyoruum birçok şey denedim birçok konudaki şeyleri yaptım fakat çözemedim acaba ramlarda veya anakart usb girişlerinde bir arıza olabilirmi? bu sorun neyden olabilir...
  5. ygitwx

Oyunlarda ve mouse imlecinde anlık takılma alıyorum ssd kaynaklı olabilirmi?

sistem özelliklerimi imzada belirttim. oyunlarda özellikle anlık takılmalar yaşıyorum mouse imleci kullanırkende imleç takılıyor ve bir yerlere ışınlanıyor. görev yöneticisinden baktığımda nedense fazladan bir %10 kullanım var? ssd testide yaptım. iki farklı kullanım koydum sorunu ikisindede...
  6. ygitwx

CPU KULLANIMI BİR ANDA ARTIYOR

MERHABALAR, Masaüstünde iken CPU kullanımım sebepsiz şekilde bir anda artıyor. Artığında bu takılmalar oluyor (Genelde %40 civarına çıkıyor ve düşüyor.) Bir keresinde %91 olmuştu. farede oyunlarda veya masaüstünde takılmalar oluyor, oyunda iken fareyi çevirdiğimde görüntü takılıyor buda fareden...
  7. ygitwx

Asus PBO açmalımıyım?

sistem özelliklerim imzada yazmakta: asus b650m-a wıfı ıı + r5 7600 armoury create'de pbo kısmı var bunu açmalımıyım ? ne işe yarar?
  8. ygitwx

Monitördeki bu lekeler nedir?

Bilgisayarım uzun süre evde değildi o yüzden monitör boştaydı fakat monitörü çalıştırdığımda böyle ekranda 4 adet leke vardı ne kadar silsem de temizlesem de geçmiyordu monitör herhangi bir hasar vesaire de anlamıştı Bu nedir neden olabilir?
  9. ygitwx

w11 pc yeniden başlatınca görüntü gelmiyor

merhaba w11 pc kullanıyorum sistem özelliklerimde şu şekilde AMD r5 7600 ASUS b650m-a wıfı II (bıos ver.2214) ASUS rtx4070 sizce sorunun kaynağı ne olabilir? ne yapmalıyım?
  10. ygitwx

WİNDOWS 11 geçilmeye değermi?

AMD ryzen 5 7600 + B650M-A WIFI II + RTX4070 + 32GB RAM sistemim bu W10 kullanıyorum daha şık gözüktüğü için w11'e geçme planım var konu hakkında düşünüyorsunuz? Geçmelimiyim şuanlıl kritik bir sıkıntı varmı w11'de?
  11. ygitwx

asus tuf 750watt PSU yük altında tıkırtı sesi yapıyor.

asus tuf gaming 750watt bronze psu kullanıyorum oyunlarda tıkır tıkır ses yapıyor 1 ay önce bu yüzden gamin.gen.tr'ye gönderdim ve sorun çözülmüştü şuan tekrar olmaya başladı. ne yapmalıyım?
  12. ygitwx

sistemde darboğaz varmı?

youtube linki:
  13. ygitwx

oyunda iken windowns basınca ekran 3 saniyeliğine siyah ekran olup düzeliyor.

mafia oynarkern windowns tuşuna bastığımda yada alt+tab yaptığımda ekran 2-3 saniyeliğine siyah olup düzeliyor ve hatta oyunu ilk açarken 2 saniyeliğine dondu düzeldi sizce neyden kaynaklı sistem imzadaki sistem.
  14. ygitwx

PC oyunda tık tık tıkır şeklinde sesler cıkarıyor.

Bilgisayar oyundayken tıkır tıkır tık tık tık böyle bu civarlarda ses çıkarıyor tahminim psö'den olduğu için psu'nun ses kaydına görüntüsünü aldım inceler misiniz? PSU : Asus tuf gaming 750watt bronze psu. Sistem imzada belirttiğim.
  15. ygitwx

MOUSE imleci takılıyor

sistemim imzada yazıyor. BIOS: ver.0303 mouse: glorius model o kablosuz + 1000hz kullanıyorum bilgisayarı ilk açtığımdada ara sıra takılıyor geçiyor ama arkada oyun vs. açıksa masaüstüne çıktığımda daha sık karşılaşıyorum. çözüm için mouse sensörünü temizledim düzelmedi +...
  16. ygitwx

rtx4070 sistemde bu performans iyi midir?

sistem imzada yazan sistem valorantta 4k en yüksek ayarlarda 250-280 fps alıyorum iyi midir?. sıcaklık : 60 derece olmadı bile. maks 59 kullanım: %90 ile %95 arası geliyor. güç: 160 ile 170 watts arası bu sisteme benzer testleri açıyorum 400fps civarında alıyorlar? saderce ram 4800 frekansta +...
  17. ygitwx

RGB NASIL KULLANIRIM?

KASAM ASUS A21 KASADA ÖNDE 3, ARKADA 1 EGZOS ,240MM SIVI SOĞUTUCU + BAŞLIK OLMAK ÜZERE 7 RGB BAĞLANTI VAR BUNLARDAN SIVI SOĞUTMANINKİ ANAKARTA BAĞLI AMA DİĞER KABLOLAR TAKILI DEĞİL. SİSTEMİ HAZIR ALDIĞIMDA KASADA FAN OLMADIĞINDAN RGB KONTRÖLCÜ YADA ÇOĞALTICIDA YOKTU BU YÜZDEN ÖNDEKİ 3 FANIN VE...
  18. ygitwx

Çözüldü✓ İŞEMCİM 12 ÇEKİRDEK AMA MAKSIMUM 6 GÖZUKÜYOR

İŞLEMCİ RYZEN 5 7600 BAYA ÖNCE PERFORMANS ARTSIN DİYE 12 YAPMIŞTIM GEÇENDE BIOSA GİRİP D.O.C.P AÇTIKM GERİ KAPATTIM BIOUSUM EN ESKİ SÜRÜM OLDUĞU İÇİN SORUN YAPTI D.O.C.P ONDAN SONRA BÖYLE BÖYLE OLDU 1710588885
  19. ygitwx

Çözüldü✓ bu sistemin hakkı nedir?

AMD RYZEN 5 7600 - ASUS RTX4070 DUAL - ASUS LC 240MM SIVI SOĞUTUCU - ASUS PRIME B650M-A WIFI II - CORSAİR 32GB 5600MHZ CL40 RAM - SAMSUNG 980PRO 1TB SSD - ASUS TUF GAMİNG 750WATT BRONZE 80+ PSU RAMLARİ ŞUAN 4800MHZDE KULLANIYORUM BU SİSTEMİN OYUNLARDAKİ FPS DEĞERLERİ KAÇ OLMALI? VALORANT CS2 ?
  20. ygitwx

cs2 bu fps normalmi?

cs2 fps ve değereleri normalmi? asus b650m-a wıfı ıı asus rtx4070 amd r5 7600 32gb ram corsair şuanda 4800mhzde 1tb samsung ssd
Geri