Arama sonuçları: *

1. goksel53

Bilgisayarı temizlemek için hava üfleme makinesi önerisi var mı

mümkünse güçlü bişey arıyorum kasam baya tozlanıyor önerileri bekliyorum
  2. goksel53

Win 11 home key olan var mı

win 11 home key nerden bulabilirim bilgisayarı koyu moda alamıyorum başımı ağırtıyor
  3. goksel53

YONGA SETİ xHCI NEDİR

Bilgisayarın ekran kartı ve işlemcisi max 60 derece görüyor ama programda yonga seti diye bi yer var burası 80 derece görmüş önemli mi burası
  4. goksel53

Marvel spiderman 2 16gb wram yetmiyor

rx 6800xt var 4k orta ayarlarda oynuyorum wram crashi veriyor aynı sorunu yaşayan var mı koskoca rdr2 10gb wram kullanıyorda bu oyunun ne farkı varda 16gb wram yetmiyor buna saçmalık doğru düzgün oyun bile portlayamıyorlar artık
  5. goksel53

Bilgisayarcı psu içinden bişey çalabilir mi

Arkadaşım bilgisayarı montajlasın diye bilgisayarcı tanıdığına vermiş adam güzel toplamış bilgisayar açılıyor her şey iyi güzel fakat psunun şu mazgalını çıkartmış nedenini bilmiyoruz içinden bişey mi aldı acaba psu da 0 garantili garantisi bozuldu mu ?
  6. goksel53

1 yıllık pc Görüntü alamıyorum

Ekran kartı driveri kurduktan sonra görüntü alamıyorum ekran kartını garantiye gönderdim sorunsuz olduğu söylendi ne yapabilirim
  7. goksel53

BİLGİSAYARA GÖRÜNTÜ GELMİYOR NE YAPABİLİRİM

EKRAN KARTIMDAN ŞÜPHELENİP GARANTİYE GÖNDERDİM GARANTİDE TEST EDİLDİ VE BİR SORUN OLMADIĞI GÖRÜLDÜ FAKAT BEN KASAMA TAKINCA EKRAN KARTI DRİVERLERİ KURUNCA GÖRÜNTÜ GİDİYOR SORUN NEYDE OLABİLİR DDU İLE DRİVERİ SİLİP YÜKLEDİM FAYDA ETME KABLO DEĞİŞTİRİP DENEDİM FAYDA ETMEDİ EKRAN KARTINA FARKLI BİR...
  8. goksel53

ENDEKS BİLİŞİM GARANTİ İÇİN KULLANAN OLDU MU

ENDEKS BİLİŞİM GARANTİ İÇİN KULLANAN OLDU MU HIZLI MI EKRAN KARTI KAÇ GÜNE GERİ GÖNDERİYORLAR BOZUK KARTA DEĞİŞİM YAPIYORMULAR BİLEN VAR MI
  9. goksel53

Fifa oynarken bilgisayar kapandı

fifa oynarken pc kapandı eskidende oluyordu nadiren şimdi tekrar oldu şuan bilgisayarı açıyorum windows onarım yeri açılıyor sıfırla ve windows 10 ile devam et diyor windows 10 ile devam ete basınca bilgisayar yeniden kapanıyor format mı atmam gerekiyor ryzen 5 5600 rx 6700xt
  10. goksel53

Ekran kartına takılacak kablo

Psudan gelen pcie kablosunun hem ortasında hemde dibinde toplamda 2 adet baş var bu 2 başı ekran kartına takmak mı yoksa 1 tanesini takıp psudan gelen 2. Bir pcie kablosunu bağlamak mı daha iyi olur yani 2 farklı kablo ile mi daha iyi olur yoksa tek kablonun çift başını bağlasamda yeterli olur mu
  11. goksel53

50mps internet 2 PC’ye yeter mi

Evde 50mps 12 upload internet var 1 PC kablo ile bağlı diğer pc wifi ile wifi ile bağlı olanda Ping çıkıyor bunuda kablo ile bağlarsam internet 2 PC ye de yeter mi ping olur mu ? 3 tanede telefon bağlı oluyor genelde internete
  12. goksel53

Formatta bu ekranda napıyorduk

Ne yapmamız gerekiyordu burda unuttum
  13. goksel53

BİLGİSAYARIMI MAHALLE BİLGİSAYARCISINDA VERDİM MONTAJ ETSİN DİYE

BİLGİSAYARIMI MAHALLE BİLGİSAYARCISINA VERDİM ADAM ARADI PHANTOM SPİRİT KULE TİPİ SOĞUTUCU İÇİN AM5 E UYUMLU DEĞİL DEDİ DEDİM NASIL DEĞİL VİDEOLARI VAR MİLLET TAKIYOR SİZEDE ATABİLİRİM VİDEODA NASIL TAKILDIĞINI DEDİM GEREK YOK BANA VİDEO ATMA TAKILABİLECEK ŞEKİLDE TAKACAM DEDİ UMARIM PCYİ...
  14. goksel53

Bilgisayar montajını yaptım güç tuşuna basıyorum açılmıyor

evet arkadaşlar bilgisayarın montajını videolardan izleyerek yaptım fakat güç tuşunu basıyorum güç gelmiyor nerde hata yapmış olabilirim kule tipi fanı takarken phantom spirit biraz bastırdım acaba işlemci veya anakart soketi zarar mı gördü ondan mı güç gelmiyor 1732537919 anakart ışığıda...
  15. goksel53

KASA KABLOLARINI BİLEN ARKADAŞLAR

Kule tipinden gelen bi kablo var böyle nereye takılacak bu ya da boşta mı kalması gerekiyor diğer kablolarını taktım bu boşta kaldı
  16. goksel53

Kasanın ön tarafından gelen bu kablo nere takılmalı

Kasanın ön fan tarafından böyle bi kablo geliyor anakartta bunları nere takacam
  17. goksel53

Kasamda şu kabloya ne takacam

Ne takılacak bulamadım
  18. goksel53

Kablolamayı bilen arkadaşlar

Yardımcı olabilecek var mı bu kabloları nere takacam
  19. goksel53

GENCERGAMING 1 AYDIR PARA İADESİ BEKLİYORUM

24.10.2024 15:52 ALDIĞIM ÜRÜNÜ 29.10.2024 DE İADE ETTİM PARA İADESİNİ HALA BEKLİYORUM GENCERGAMİNG MÜŞTERİ TEMSİLCİSİNİ ARADIĞIMDA 15.11.2024 DE İADE PARASININ BANKAYA VERİLDİĞİNİ SÖYLEDİ BUGUN BANKAYI ARADIM HERHANGİ BİR İADE ÜCRETİN GELMEDİĞİNİ SÖYLEDİ ŞİKAYETÇİ OLSAM ÇÖZÜM BULABİLİRMİYİM 1...
  20. goksel53

Ryzen 5 5600xt çıkmış

DDR4 İÇİN TERCİH EDİLECEK İYİ BİR İŞLEMCİ OLMUŞ MU https://www.tomshardware.com/pc-components/cpus/amd-launches-ryzen-5-5600t-and-5600xt-processors-for-am4-sockets-prices-start-at-usd186
Geri