Arama sonuçları: *

1. X

Pc kapanırken ki sorunlar!!!

Merhabalar Msi pro b650m-b anakartımda pcyi kapatırken, yeniden başlatırken veya oturumu sonlandır dediğinde erkanda yazı çıkar öyle kapanırdı yeniden başlatılıyor gibi ama şimdi o yazılar çıkmıyor siyah bi Ekran da o yazı olmadan kapanıyor bunu nasıl düzeltebilirim
  2. X

Bilgisayarımda Performans Düşüklüğü ve Ekran Akıcılığı

Bilgisayarım Ryzen 5 7500f ve RTX 4060 sistemse fps sorunu yaşadım ne yaptıysam çözemedim ve format attım 2 3 ay geçti şimdi yine performans düşüklüğü var atıyorum bi oyunda 700 fps alıyosam artık 200 alıyorum o derece bi düşüş temizliğini yaptım termal macun değiştirdim sürücüleri güncelledim...
  3. X

Çözüldü✓ Monitörüme görüntü gelmiyor acil yardım

Selam bilgisayarımı taşınacağımız için ekran kartını dikkatlice söküp o şekilde yeni evime taşıdım sonra taşınma işleri vs bitti bilgisayarı kurdum fakat monitöre görüntü gelmiyor sebebi nedir acer kg272 monitörünü kullanıyorum hdmi kablosuyla bağlı ve ekran kartını vs doğru taktığıma eminim
  4. X

Pc açılırken windows logosunu görmek istiyorum

Merhabalar Pc açılırken boot ekranında windows logosunu görmek istiyorum ama asusun yükleme ekranı geliyor bunu nasıl düzeltebilirim bide bilgisayarım ortalama 17 18 saniyede açılıyor hızlandırmanın yolları varmıdır ama önceliğim logo olayı
  5. X

Pc Açılırken Logo Gözükmüyor Direkt Masaüstüne atıyor

Arkadaşlar ben biostan secure boot ayarı customda iken defaulta aldım sonra pcyi yeniden başlattım şimdi logo gözükmüyor direkt masaüstüne atıyor beni. biosa veya kurtarma ekranına girdiğimde siyah ekranda kalıyor ekrana görüntü gelmiyor ama biosta tuşlarla f10 basıp enter basınca çıkabiliyorum...
  6. X

Pc yi Tv ye bağladım ancak görüntü gelmiyor

Şimdi arkadaşlar ben yeni pc aldım monitörüm olmadığı için bende tvye bağladım fakat ekran kartım çok ısınıyordu oyunlarda bende tv 4k ve büyük olduğu için ısındığını düşünerek minecraftta oyun içinden çözünürlüğü düşürdüm ardından tv sinyal yok demeye başladı, pc açılırken asus logosu vs...
Geri