Arama sonuçları: *

1. E

Bilgisayar nasıl update ederim ?

Arkadaşlar bilgisayara ufakta olsa update yapmak istiyorum şuan arc a750 ekran kartı i3 12100f stok fan var 16 gb ram 512gb ssd msi pro h610m-e anakart
  2. E

Admin hesabı asla silinmiyor

Arkadaşlar bilgisayarımda 2 tane hesap var. biri ben biridie admin. admini asla silemiyorum. Bu hesaptan kullancılara girince admin görunmuyor. netplwizden adminliği alsam bile geri ona gidiyor. bilgisayar yönetiminde kullanıcılar yok. yetki bende değil gibi. windows defenderden uygulamaya filan...
  3. E

Yönetici izni veremiyorum

Arkadaşlar admin ben olmama rağmen hiçbirsey yapamıyorum yani program ekle kaldırdan program bile silemiyorum. windowstan diğer kullanıcılarda 1 tane hesap var ama herhangi bir dosyaya sağ tıklayıp güvenliğe gelince 3 4 tane hesap var. Windows güvenlik duvarından bir uygulamaya izin vericem onu...
  4. E

İadeden gelen monitor yine gitti

Arkadaşlar bugün iadeden gelen monitör hdmi dp arası geçiş yaparken yine gitti. Menüde gelmiyor ekranda napabilirim ?
  5. E

Bilgisayar ekran kartını görmüyor

Arkadaşlar bilgisayar ekran kartını görmüyor. Fanlar filan dönüyor ama aygıt yoneticisinde yok. Robloxta 5 fps filan veriyor pc. Aynı zamanda yeni monitorde görünmüyor ve eski monitor çalısıyor ama yeni monitor çalısmıyor.
  6. E

Monitör ekran gelmiyor

Arkadaşlar dün monitörü kurcalarken ekran gitti. Şuan osd filan hiç açılmıyor napabilirim ? Her tuşa 10 saniye basili filan tuttum işe yaramadı.
  7. E

Bilgisayar ekran gelmiyor

Arkadaşımın bilgisayarı durduk yere bozuldu. Ekran gelmiyormuş napabiliriz ? Ramleri çıkartıp takmış simdi bios pilini cıkarıp takıcaz
  8. E

Bilgisayarda sürekli bir ses var

Sa As hocamlar. Sistemi ilk aldığım günden beri bir ses var. Hangi fandan geliyo bilmiyorum ama intelin stok fanı var. Arc A750 ses yaparmı ? yada psu
  9. E

Valorant 200fps ama kasıyor

Valorantta İşlemci ve ekran kartı ısınmasın diye 200fps sabit oynuyorum. İşlemci 70 Ekran kartı max 65 derece ama dün akşamdan beri sanki kasıyormuş gibi görunuyor. Nasıl düzeltebilirim ? 1721561098 Birde ekran bugun kendi kendi dalganılıyor gibi oluyor.
  10. E

Fivem surekli aynı hata

Fivemda herhangi bir sunucuya girerken 0x116 hatası veriyor. Daha fivem oynayamadım kafayıi yicem bilen varmı ?
  11. E

Mavi Ekran kmode exception not handled nedir ?

2-3 Gündür pc mavi ekran veriyor. Bugünde ilk açtığım zaman mavi ekran verdi. Stop code :kmode exception not handled 1721033776 Hocamlar benim konular afk galiba. kimse görmuyo 1721033921 Sürekli vermeye başladı
  12. E

Windows 11 usbler gidiyor

hem mouse hem klavye gidiyor. Mousenin kablosunu oynatınca mouse gidiyor klavyede geç cevap veriyor birde kendi kendine hareket ediyor. Valorantta filan klavye kendi kendine hareket ediyor. Mouse gidince sağ oynatırsam mesela mouse gelince sağa gidiyor 1718828953 Hocam bilen biri yokmu
  13. E

Sürekli mouse gidiyor.

Merhabalar bu aralar sürekli mouse gidiyor. Arada klavyede saçmalıyor. Mousenin kablosunu oynatınca usb gidip geliyor mouseyi alalı 4-5 ay oldu. Sorun mousetamı acaba ?
  14. E

Bilgisayar siyah ekran sorunu

Merhabalar bugün pc çalışıyordu ama valorant oynarken tam ekranda siyah ekran gidip geliyodu pencerece hata yoktu aynısı youtubetada var pencerece sorun yok tam ekranda var ekran kartım aec a750 nasıl çözerim 1704993616 Ve şuan hep siyah ekran
  15. E

BLUESTACK EFOOTBAL 2024 GAMEPAD AYARLAMA

efootbal 2024 mobile indirdim bluestackse ama kolu algılamıyor ? 1703614380 bilen varmı
  16. E

ARC 750 1 GÜNDE 2 MAVİ EKRAN

4 kere filan mavi ekran verdi toplam bugun 2 kere verdi driver_filan yazıyordu hata kodunda ekran kartı güncelenmiyor bir turlu
Geri