Arama sonuçları: *

1. D

Corsair K60 PRO TKL usb bağlantı sorunu

Merhabalar, Corsair K60 PRO mekanik klavye kullanıyorum ve klavyede bağlantı sorunları var 1-2 aydır. Cihazın ışıkları bir anda yanıp sönmeye ve pc ile temassızlık yapmaya başlıyor ve o anlarda cihazı kullanamıyorum. ESC'ye basıp reset atmayı denedim vs. ama olmadı. Bağlantı kablosu "USB to...
  2. D

Youtube premium üyelik sorunu

Merhaba, Youtube music üzerinde aylık üyelik yaptım ama youtube premium almamışım gibi reklam görüyorum. Ekran kapalıyken video oynatmıyor vs. En ***** kısmi "premium üye ol" diye bir yazı var, tıklayınca üye olamıyorum. Ssler aşağıdadır. Problem nedir acaba?
  3. D

Deep Cool LE500 Marrs 240mm ses sorunu

Merhabalar, Konuda yazdığım sıvı soğutmayı kullanıyorum ve fanların birinden aşağıda paylaştığım ses geliyor (Hava akımının sesi çok gelmiş, daha arka planda kalan hafif sürtme sesi gibi gelen ses) https://drive.google.com/file/d/1iV5kQeTIXwly5u_nkZPfvQVMYzuJ276I/view?usp=sharing Sesin...
  4. D

Birden fazla mavi ekran hatası (minidump paylaştım)

Merhabalar, Başlıkta yazdığım gibi sıkça mavi ekran hatası alıyorum ve bilgisayarım kapanıyor. Mavi ekran bazen oyun sırasında oluyor bazen de sadece internette gezinirken durduk yere olabiliyor. Minidump dosya linki aşağıdadır...
Geri