Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

Bilgisayarım iyi fakat düşük fps alıyorum

yakın zamanda fortnite oynamaya basladım ve oyunun performans modunda en düsük ayarlarda 220 fps alıyorum monitörüm 240 hz oldugu icin inanilmaz kasma hissiyatı yaşatıyor yt den baktıgımda bundan cok daha düsük sistemlerde insanlar 300 fps altına inmiyor driverlar güncel ramlerin mhz ayarı...
  2. xSparkua.

Monitör acıldıgında kararıyor ss li

2.monitörüm ilk acıldıgında böyle kararıyor ilk resimdeki gibi sonra siyah oluyor anında ve sadece solda bi cizgi olusuyor monitörüm samsung g3 24 inç modeli ekran kartımda bi problem oldugunu düşünmüyorum ana monitörümde sıkıntı olmuyo cünkü son 1 haftadır olmaya başladı hdmi kablosunu...
  3. xSparkua.

monitör karardı ve gitti

2.monitörüm durduk yere karardı ve gitti resimdeki gibi oluyo dün hdmi kablosunu değiştirdiğimde düzelmisti simdi gene gitti ilk defa böyle biseyle karsılastım ne yapabilirim 1713880284 yardımcı olabilecek yok mu
  4. xSparkua.

monitör karardı ve gitti

2.monitör olarak kullandıgım monitör yaklasık bi 10 dakika önce bildigimiz karardı ve gitti sadece ufak bi yeri gözüküyor farklı portlara taktım elimde farklı hdmı kablosu yok ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
  5. xSparkua.

İ5-11400F Isınma problemi 100 derece

arkadaşlar oyunlarda ortalama 95-100 derece aralarında termal macun olmasına rağmen throttlestop uygulamasını acıp disable turbo dersem işlemci 60 derecelere kadar düsüyor ama inanılmaz fps düsüsleri oluyor 150-160 fps den 90-100 arasına düsüyor ortalama bir sıvı soğutma önerir misiniz 240-360mm...
  6. xSparkua.

Roblox Düşük FPS Alıyorum ?

Yanlış konuysa özür dilerim Roblox da adopt me oynuyorum fakat yüksek ayarlarda fps 30 oynuyorum sadece adopt da böyle oluyor neden böyle acaba driverlar güncel
  7. xSparkua.

Fortnite Düşük fps sorunu

Merhabalar oyunda build fight yaptığım zaman oyunda fps im 60 a kadar düşüyor ortalama 110 fps alıyorum bu kadar düşük almamam lazım driverlar güncel windows güncel vsync kapalı ayarlar görüş uzaklığı destansıda diğer ayarlar en düşükte dlss performans modunda telefondan girenler için pc...
  8. xSparkua.

Düşük Fps Aldığımı Düşünüyorum

Merhaba sistemim yazıyo fakat şuan 8gb ram var o yüzden bi tık bundan kaynaklandığını düşünüyorum bir de ramim 3600mhz fakat biosum güncel olmasına rağmen 3600mhz ye alınca geri bios ekranın atıyor stok soğutucu ile kullanıyorum sistemi
  9. xSparkua.

Laptop sürekli reboot yapıyor

Laptopu açıyoruz asus yüklenme ekranı geliyor sonra ekran siyah oluyor ve yeniden başlatıyor bilgisayarı sorun nedir acaba
  10. xSparkua.

PC yükleniyor ve kapanıyor

PC açıyorum Msi yükleme ekranında ekran kapanıyor ve görüntü gelmiyor yardım eder misiniz
  11. xSparkua.

Monitör display takınca bozuluyor

monitörü 1 hafta önce aldım dün akşam bir sorun yoktu hdmi takınca düzeliyor fakat display takınca böyle sebebi nedir bilen var mı acaba
  12. xSparkua.

Valorant low fps sorunu ?

3060 ti i5 11400f var fakat valorant da 180 civarı fps alıp fps bu kadar düşük olmaması lazım en düşük ayarlarda
  13. xSparkua.

Valorant düşük fps sorunu

agalar rtx 3060 ti i5 11400f z590 var fakat valo da 240 hz monitör var 190-150 fps alıyorum en düşük ayarlarda 1x vsync v.b de kapalı driverlarda güncel bu kadar düşük almamam gerek sebebi nedir sizce
  14. xSparkua.

PC topladım internet yok

Aygıt yöneticisinde ünlem var bundan kaynaklı mı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  15. xSparkua.

Mavi Ekran Minidump dosyamı kontrol eder misiniz

https://www.mediafire.com/file/y0czoddjnbxju1g/Yeni+klasör.rar/file yardım ederseniz çok minnettar olurum bugün 5.çöküşü oyundayken sürekli çöküyor
  16. xSparkua.

PC 1 günde 4 kere çöktü

saat sabah 9 dan şu anki saat 4 e kadar 4 kere çöktü ve sürekli aynı hatayı alıyorum bu hatayı nasıl çözebilrim hata bu
  17. xSparkua.

Kasa fanını nereye takacağım

kasanın fanlarının pini bu şekilde 4 adet var fakat takacak yer yok nereye takılıyor acaba
  18. xSparkua.

PC uzay montaj çalışıyor sadece

Parçaları kasaya oturtunca çalışmıyor nedense tahminimce statik elektrik vida olarak anakart ve kasadan vida çıkmadı normal vida kullanıyoruz sorun ne olabilir Kasa : MSİ Gungnir 110R
  19. xSparkua.

PC Sadece uzay montaj çalışıyor ?

Sistemi uzay montaj kurduğum zaman tornavida ile çalıştırabiliyorum fakat kasa ya taktığım zaman çalışmıyor power sw nin çalışmadığını düşünüyorum ama emin değilim sorun ne olabilir
  20. xSparkua.

AMD Mi İntel mi almalıyım

konuyu yanlış açtıysam özür dilerim kuzenim 0 dan bilgisayar topluyor fakat şu an 3600 2600 gibi işlemciler çok pahalı 2k bütçemiz var işlemci için amd mi alalım intel mi öneriniz nedir
Geri