Arama sonuçları: *

1. Giatros

Çözüldü✓ Ekrana görüntü gelmiyor

Ekrana görüntü gelmiyor ram yerleri değiştirdim bios pil muhabbetlerini falan yaptık ama olmadı yardımcı olabilecek varmı?
  2. Giatros

Pcde oyundayken aniden görüntü gitti

Görüntü gitti oyundayken ama güç vardı fanlar dönüyordu tekrar aç kapa yaptığımda ise görüntü gelmedi ne olmuş olabilir ramlerin yerini değiştim sildim cıkardım taktım
  3. Giatros

Ekrana görüntü gelmiyor

Eski bilgisayarımı satıcam bayadır yatıyordu. Fakat icindeki dosyalari silmek icin pc yi acmak istedim ekrana göruntu gelmedi. Ramleri cikar tak yaptim ekran kartini cikardim temizledim tekrar taktım herhangi bir sey yok. Sistem: Core 2 quad Nvidia 9600gt Foxconn n1325 anakart 300gb hdd
  4. Giatros

Google kayıtlı olan her şey pc aç kapa yapınca gidiyor.

Belirttiğim gibi mesela youtube dan çıkıyor. Forumdaki hesabımdan çıkıyor. İnstagram vs birsürü yerdeki yerlere yeniden giriş yapmam gerekiyor nedeni ne?
  5. Giatros

Casper notebook kasa dişlisi çıktı

Arkadaki leptopun monitörünü kaldırırkenki aşağıda bulunan bu yer çıktı arkadaşlar ne yapmam gerek?
  6. Giatros

Bilgisayar uzun süre açık kalsa sorun olur mu?

Bilgisayarım oyun indiriyor (GTA 5) sabaha kadar açık bırakacağım. Ortalama işlemci sıcaklığım 35 derecelerde bir şey olur mu?
  7. Giatros

Valorant ''dx11 feature level 10.0 is required to run the engine'' Hatası

Pubg lite ve valorantta bu hatayı alıyorum çözümünü bilen bakabilir mi?
  8. Giatros

İntel grafik ayarları açılmıyor.

Masaüstüne sağ tıklayınca çıkan intel ayarları açılmıyor ne yapmak lazım. Arkadaş için çözüm arıyoruz acil yardım edermisiniz?
  9. Giatros

0xc00007b hatası acil yardım lütfen

Bilgisayarımda bugün karşılaştığım sorun bu. Uygulamayı açmaya çalışıyorum bu hatayı veriyor. Çözemedim gitti yardım eder misiniz?
  10. Giatros

PC'mi nasıl daha hızlı yapabilirim?

Arkadaşlar merhaba bilgisayarım biraz yavaş geç açılıyor bazı şeyler arada takılıyor falan. Biraz hızlanması için çözümleriniz var mı öyle sağda soldaki YouTube videolarındaki işlemlerin hepsi yapıldı zaten. Başka etkili bir yöntem vs. var mıdır?
  11. Giatros

PC ye giden internet kablosuna çarptım PC bozuldu

Merhaba az önce PC de otururken su almak için mutfağa gitmek istedim. Oda karanlıktı ve modemden pc ye giden internet kablosuna takıldım ve düştüm. İlk başta PC dondu ve klavye den güç gitti. Bunun yanı sıra kulakligimdanda baya degisik sesler geliyordu. PC ye res atayım diye power düğmesinden...
  12. Giatros

Ekrana görüntü gelmiyor power tuşundan PC kapanmiyor

Merhaba PC ye temizlik yaptım sonrasında ekraan görüntü gelmedi. yöntemler denedim çalıştı daha sonrasında biraz daha temizleyeyim dedim. kasanın fanları dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor ayrıca power tuşuna uzun basincada PC kapanmiyor lütfen yardım edin.
Top Bottom