Arama sonuçları: *

1. Quill

Oyunlarda Düşük Fps Sorunu

Merhaba arkadaşlar oyunlarda düşük fps sorunum var. Ryzen 5 3600 işlemci ve Rtx3060ti ekran kartım var. Kendi sistemimi sadece anakart onunki olacak şekilde kuzenimin bilgisayarına geçirdim ve sorun ortadan kalktı. R5 3600 işlemcimde yüksek fps alabiliyordum. Bunu görünce anakart da sorun...
  2. Quill

Realtek Hd Audio Sorunu

Sisteme takılı bir ses cihazı olmadığından boş bir sayfa görüyorsunuz hatası alıyorum. Anakarta mikrofon taktığımda da çalışmıyor driver silip kurmayı denedim düzelmedi. Çok eski model bir nvidia ekran kartı takıp sürücü driverını yükledikten sonra oldu ne yapabilirim?
  3. Quill

Telefon Kulaklığı Mikrofonunu Kullanma[YARDIM]

Merhabalar, laptopumun kendi mikrofonunun kablosu koptuğu için kullanamıyorum. Telefonumun mikrofonlu kulaklığını taktığım zaman yine laptopun kendi mikrofonunu kullanmaya çalışıyor bu fotoğrafdaki yerde kulaklığı takınca mikrofon aygıtı çıkması gerekmiyormu ? Telefon Kulaklığımın mikrofonunu...
  4. Quill

Ekranda Renkli Noktalar [Nvidia] YARDIM :(

Merhabalar , öncelikler bu bir ölü piksel sorunu değildir sebebini aşşağıda anlatıcam. Laptop kullanıcısıyım, bataryam ölü olduğu için direk fişte kullanıyorum. 3lü prizimde temazsızlık vardı ve Bir gün ayağım yanlışıkla fişe değdi değdi cızırt etti pc kapandı. O günden beri oyunlarda ekranın...
  5. Quill

i5-4200M İşlemci 2.99ghz den 0.70Ghz e düşüyor :(

BİLGİLİ ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM Merhaba arkadaşlar Casper laptop kullanıcısıyım oyunlarda 10 saniyelik fps drop yaşıyorum. Fps değerim 70 iken birden 9 a düşüyor ve bu tam çatışma anında olursa çok sıkıntı çıkarıyor. Drop olduğu zaman görev yöneticisini açtıgımda işlemci Ghz inin çok...
Geri