Arama sonuçları: *

1. fero1907

Bilgisayarımda wifi görünmüyor Windows 10 pro

Kablolu internetimizde sorun var bende kablosuzdan yani wifiden bağlanmak istedim ama 2 saatir uğraşıyorum wifi ortalıkta yok ağ ayarlarında wifi görünmüyor yardımcı olur musunuz
  2. fero1907

Rdr 2'de 2k ultra ayarlarda bu sistemle kaç FPS almam gerekiyor

Sistemim AMD100-100000597MPKAMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 5nm MPK İşlemci GIGABYTEB650M DS3HGIGABYTE B650M DS3H 6400(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart GSKILLF5-6400J3239G16GX2-RS5KGSKILL 32GB(2x16) Ripjaws S5 6400Mhz CL32 DDR5 Siyah Dual Kit Ram...
  3. fero1907

Pubg Steam AMD 7500f gigabyteRTX 4070 Sıcaklık ayarları

Pubg steam'da İşlemcim stok fan ile 70-80°c arası değişiyor ekran kartı 60-74°c arası değişiyor bu sıcaklık değerleri yüksek mi sizce
  4. fero1907

Kasanın arkada ön tarafındaki USB portları çalışmıyor

Merhabalar 3 gün önce aldığım sistemimde kasamda kendiliğinden arka tarafın yukarısında bulunan mouse klavye girişi yerinde koyduğum USB portları çalışmıyor diğer tarafta kiler çalışıyor sorun nerde olabilir yardımcı olurmusunuz
  5. fero1907

Klavye maus arızası

Öğlen pcde herhangi bir sorun yoktu mous ve klavyede takır takır oyun oynuyordum az önce yeni eve geldim pcyi açtım taktığım usblerdemi sorun var anlamadım klavye maus çalışmıyor başka usblere koyduğumda çalışıyor (öğlen ekran kartının yan tarafında bir vidayı koymak için ekran kartını çıkarıp...
  6. fero1907

Yeni PC alındığında güncellenmesi gerekilen şeyler neledir

Merhabalar Yeni PC aldım hangi sürücüleri vs güncellemem gerekiyor
  7. fero1907

Çözüldü✓ Pcyi TV'ye bağladım Hdmiden bağlı olduğu yere giriyorum girmiyor

Merhabalar Pcyi TV'ye bağladım Hdmiden bağlı olduğu yere giriyorum girmiyor sinyal yok vs diyor napmam gerekiyor görüntü aktarımı olmadı yardımcı olur musunuz
  8. fero1907

Hazır alınan toplama pc'de kargo kutuları geliyormu

Merhabalar itopyadan aldığım hazır toplama pc'nin yanında kargo kutularınında gelmesini istiyorum ek bir şey yapmak gerekiyor mu yoksa kendileri gönderiyor mu
Geri