Arama sonuçları: *

1. yigicat

Bilgisayar Aniden Kapanıyor ve Açılıyor Sorunu

Rtx 4060 Ryzen 5 7600 32 gb 5600mhz tam 1 tb ssd Sistem bu şekilde yeni yapmaya başladı, aniden hiç bişey yokken kendi kendine reset atıyor. Anlam veremedim
  2. yigicat

Bilgisayar Kendiliğinden Reset Atıyor

Rtx 4060 Ryzen 5 7600 32gb 5600mhz tam 1 tb şad Sistem bu şekilde yeni yapmaya başladı, aniden hiç bişey yokken kendi kendine reset atıyor. Anlam veremedim
  3. yigicat

Çözüldü✓ Monitöre Ekran gelmiyor

Merhaba öncelikle Hiçbişeyde sıkıntı yoktu evden ekran kartının driverinı güncelleyip çıktım geldiğimde monitöre ekran gelmedi. Sorun ne olabilir?
  4. yigicat

Tomb raider oynarken hata veriyor

Arkdaşlar mrb tomb raider oynuyorum sadece bi sahnede başıma geldi neden olabilir? ryzen 5 7600 rtx 4060 750 watt psu 80 gold
  5. yigicat

Oyunlarda anlık drop sorunu

Ryzen 5 7600 Rtx 3080 Msi B650 pro-s 32 ram 1tb m2 ssd kioxia Oyunlarda fps iyi olmasına rağmen anlık drop yiyorum ve çokda akıcı oynadığım söylenemez sorun ne olabilir.
  6. yigicat

Ryzen 5 7600 ve rtx 3080 darboğaz yapar mı?

Arkadaşlar merhaba "1080p ve ultra ayarlarda" Bu sistem mevcut fakat Battlefield 5 gibi bi oyunda fps 100 üstü olmasına rağmen drop yiyorum sorun nedir ?
  7. yigicat

fare oynatınca kasadan gelen tiz ses

fareyi oynatınca çıkıyor çoğunlukla daha çok geliyor ne olduğunu anlamadım,ilk psu dan şüphelendim. Kulağımı dayadığımda oradan ses daha net geliyor, çözüm önerilerinizi bekliyorum.
  8. yigicat

Psu coil whine sorunu

Arkadaşlar mart ayında aldığım msi 600dn adlı psudan coil whine sesi geliyor.Sanki artıyor gibi hissediyorum. Garantiye alırlar mı acaba?
Geri