Arama sonuçları: *

1. B

Tam ekran oyunlarda renk patlaması

Bütün oyunlarda oyunu tam ekrana aldığımda ekran siyah olup geri gelip renkler çok canlı ve parlak oluyor göz alıcı bir şekilde bu neyden kaynaklanıyor yardımcı olur musunuz
  2. B

Discord %64 İşlemci kullanım?

Arkadaşlar merhaba i5 11400F ve RTX 3060 kullanıyorum. Discord'da yayın açtığımdan dolayı kullanımın bu denli yüksek olduğunu düşünüyordum fakat kapalıyken de 45-50 değerlerine ulaşıyor. LoL'de takım savaşlarında vb. 90'lara kadar hatta çok nadir de olsa 60 FPS'e kadar düşüş yaşıyorum.
  3. B

3DMark RX 6650 XT'li sistemde düşük skor veriyor

Arkadaşlar yüksek puan olan 3D mark time spy testini 4 Ekim 2023 tarihinede XFX RX 6650XT ekran kartının ilk günü yapmıştım. Bugün tekrar test yaptığımda puan neredeyse yarılanmış durumda. O zamandan tek fark Windows 11 kullanıyor olmam. Bunun dışında da coil whine sorunum mevcut. Driverlar...
  4. B

RTX 3060 12GB Lolde 90 fpsleri görüyorum

Sistem: İ5 11400F GIGABYTE H510M S2H V2 2X8 3200MHZ RAM RTX 3060 GAMING Z TRIO 12GB Arkadaşlar bu sistemle lolde 90fpslerde oynuyorum hangi ayarları değiştirmeli veya ne yapmalıyım
  5. B

Titrer şekilde fan sesi

Cooler Master Hyper 212 Turbo Argb soğutucunun sickleflow 120 argb fanlarından yaklaşınca veya yüksek rpm değerlerinde az da olsa fark edilebilecek şekilde ses geliyor garantiye göndermeli miyim vatandan? Çok bekler miyim veya arızalı şekilde geri alır mıyım?
Geri