Arama sonuçları: *

1. hamszzz

Fps birden düşüyor ve oyun takılıyor

Merhaba arkadaşlar yeni sistem topladık İşlemci r7 9800x3D Anakart msi mag x870E tomahawk Ekran kartı Msi rtx 5080 16gb inspire 3x ram vengeance 48 gb 2x 24 Sıcaklık değerlerinde bir şey olmuyor ama R6 battlefront da falan özellikle R6 da takılıyor...
  2. hamszzz

Ekran kartı bağlantısı hangi kabloyla nasıl yapılır

Yeni ekran kartı aldım hem psu hem ekran kartından kablo var ekran kartından çıkan destekleyemeyen psular için mi ben direkt düz psudan çıkan 600w olanı takıcam dimi Ekran karından çıkan çok uçlu olan
  3. hamszzz

Oyun içi klip yakalama uygulaması

agallar selam eski bilgisayar da galiba xbox kuruluydu ben de hatırlamıyorum ama oyun içi win + alt + G yapınca oyun içi klip yakalıyordu neydi o buna nasıl kurabilirim
  4. hamszzz

Taşınırken bilgisayarı nasıl götürmeliyim

kasanın kendi büyük kutusu var onun içine koyarım diyorum ekran kartını çıkartıp ama sıvı soğutma vs sorun olur mu dike mi koyam arabaya yatay mı bi arkadaş yatay koy hiç bir şey olmaz demişti
  5. hamszzz

Çözüldü✓ Oyunların hepsinde sabit fps

hocamlar selam tüm oyunlarda sabit fps alıyorum cs için de sabit 170fps de kalıyor 180 üstüne çıkmıyor monitör 180hz diyemi nvdia böyle bişiyimi var nasıl kapatcam bun
  6. hamszzz

AMD ANAKART İÇİN BİOS AYALARI YAPILIR MI

Arkadaşlar selam pc yeni topladım nebi akgünün amd anakartlart için bios ayarları var onları yapmalımıyım pc tam oturmadı gibi geliyor ekran kartı değişmedim diyemi acaba msi x870 p r7 7800x3d 32 gb 6000mhz asus rog 3060 12 gb
  7. hamszzz

Cs2 de oyun takılıyormuş gibi

Hocamlar selamlar yeni sistem topladım oyunlarda bakayım diye basit eğlence vs. girdim cs de böyle ping varmış gibi saliselik bi takılıyor acaba ekran kartı işlemciye yetişemediği için mi daha değiştirmedim r7 7800x3d asus rog 3060 12gb 32 gb ram ram kullanımı da oyunlarda fazlama anlamadım...
  8. hamszzz

Pc kapatıktan sonra monitör üst ışık kapanmıyor

Hocamlar kasayı kapatıyorum ekranlar her şey mouse her şey kapanıyor ama arkadan usb e bağlı monitör üstü ışık var o kapanmıyor önceki bilgisayarda kapanıyordu bu neden
  9. hamszzz

Çözüldü✓ İşlemci sıcaklığı makul mu

7800X3D var asus prime lc 360 lcd ekran var googledayken bazen 52 - 55 dereceye çıkıyor nba 2k26 oynarken yanda da discorddan arkadaşlarla sohbet ederken max 70-72 derecelere çıkıyor bu dereceler normal mi bide şu an işlemcinin %60-70 ini kullanıyor oluyor nba2k ekran kartını daha az...
  10. hamszzz

Ekran kartı değiştirmem gerekiyor mu

hocamlar selam yeni sistem dizdim ekran kartı hariç her şeyi yeniledim corsair 32 gb ram r7 7800x3d işlemci var ekran kartı olarak kendi ekran kartımı kullanıyorum şu an asus rog 3060 12gb bazı arkadaşlar yeterli ya falan diyor ama ben oyunlarda bi tık daha yüksek fps almak istiyorum şu an...
  11. hamszzz

Kasa birden fan açıyor

Hocamlar selam kasayı yeni topladım birden steamden oyun iniyordu birden fan açtı mesela cs girdim onda da başta fan açtı durdu sonra işlemci birden 65-70 dereceye çıkıyor normal masaüstündeyken oyun falan iniyorken o zaman fan açıyor böyle bu normalmidir ilk defa sıvı soğutma ve böyle bir kasa...
  12. hamszzz

Kasanın tüm ışıklarını aynı yapma

hocamlar selam kasayı topladım ama kasanın tüm ışıklarını yani ram ekran kartı bunları aynı yapamıyorum msi center üzerinden de bulamadım msi x870-p anakart asus rog 3060 ekran kartı msi mag pano 100r kasa corsair veng ram
  13. hamszzz

Gaming gecesi bu parçalar alınır mı

https://www.incehesap.com/msi-mag-coreliquid-240r-v2-islemci-sivi-sogutucu-fiyati-54219/ https://www.incehesap.com/gigabyte-1000w-80-plus-gold-full-moduler-power-supply-fiyati-82466/...
  14. hamszzz

Kasam kaç para yapar

Hocamlar eski kasayı satmayı düşünüyorum bu kasa kaç para olur tüm ürünlerin nerdeyse kutusuda var rog strix 3060 12gb R5 5600 b450 bazoka anakart 24 gb ram 3200mhz, 650 w 80+ kule tipi soğutucu Xigmatek kasa kasanın ön en üst fanı dönmüyor
  15. hamszzz

Çözüldü✓ Kasa çok ısınıyor ne yapmalıyım

Beyler selam az önce tekrar fark ettim oluyordu zaten ama kule tipi takınca geçer dedim cama elimi koyduğumda bildiğiniz sıcak bu neden oluyor ve normal mi temizliğini vs yeni yaptım. Apex değerleri Böyle. Değerlerin normal olduğunu ben de farkındayım kasanın kendisi fazla ısınıyor
  16. hamszzz

Çözüldü✓ Kasamı yükseltsem mi

Agalar selam, bilgisayarı yaklaşık 8-9 yıl önce topladım tabi ki zamanla yükseltmeler yaptım güncel olarak R5 5600 Rtx 3060 12gb B450 bazooka v2 G.skill tridentZ ram 8x3 24 gb 3200 ddr4 Bi tane m2 ssd var 500 gb kurgu adobe gibi işlerime kullanıyorum Bi tane 1 Tb hardisk var Bide windows falan...
  17. hamszzz

Bilgisayarımın durumu nasıl UserBenchmark sonuçları

Selamlar arkadaşlar benchmark yaptım sonuçlar bu şekilde pek anlaamdım sadece kontrol amaçlı yaptım öneri ve durumu anlamam konusunda yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
  18. hamszzz

Çözüldü✓ M2 ssd vidası sıkışmış

Merhabalar m2 ssdi almıştım kasaya takacağım fakat vida bir türlü çıkmıyor oraya yer kurmuş kendine :) pc 4 yıllık yaklaşık hiç elemedim o kısma
  19. hamszzz

144Hz de monitörüm görüntü sıkıntısı yaşıyor

Dostlar selam bir kaç gece önce böyle bi durum yaşamaya başladım pc açtığımda 1. Monitörümde pixel sıkıntısı var karıncalanma gibi (DP le bağlı) 144hz 27" Aoc 2. Monitör HDMI 75hz 24" Aoc İkiside 1920x1080 de İkinci monitörüm kablosunu çıkardığımda sorun ortadan kalkıyor. Birinci monitörü...
  20. hamszzz

ÇOK ACİL ekranımda bozulmalar var

Dostlar selam önceki gece vs böyle bi durum yoktu dün gece pc açtığımda 1. Monitörümde böyle pixel sıkıntısı var (DP le bağlı) 144hz 27" Aoc 2. Monitör HDMI 75hz 24" Aoc İkiside 1920x1080 de İkinci monitörüm kablosunu çıkardığımda sorun ortadan kalkıyor. Birinci monitörü 144den 120 indirince...
Geri