Arama sonuçları: *

1. O

Çözüldü✓ ANAKART CPU IŞIĞI KIRMIZI YANIYOR

Arkadaşlar Merhaba, Geçen hafta yeni pc topladım özenle tüm montajları tamamladım ve kasaya güç verdiğimde cpu ışığı kırmızı yandı ve dram ışığı ise sarı yanmaya başladı yaklaşık 5dk bu şekilde bekledikten sonra ışıklar söndü ve ekrana görüntü geldi. oyunlarda sorunsuz performanslı bir şekilde...
  2. O

Da g3 hazır sistem işlemci ısınma sorunu

Arkadaşlar selam, 1 buçuk yıl önce aldığım hazır sistem ile darboğaz yaşamaya başladım işlemci sıcaklığı 96 derecelere çıktı bios dan fan ayarlarına baktığımda stok işlemci soğutucusu 1500 rpm hızın üstüne çıkmadığını gördüm bu konuda ne yapabilirim ? İşlemci ryzen 5 3600
  3. O

dvi to displayport kablo dönüştürücü

arkadaşlar selamlar bişey danışmak istiyorum monitörümde displayport olmadığı için dvi dan displayport çevirici alıcam 144hz verirmi sizce eskiden sadece dvi kablosu ile 144hz alabiliyodum ama ekran kartında dvi girişi yok artık öneri ver görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
  4. O

144HZ ALAMAMA SORUNU

Arkadaşlar bugün da-g3 sistemimi aldım fakat eskiden benq xl2411 monitörüm ile dvi kablosu ile 144hz alabiliyodum ama rtx 2060 ekran kartında dvi girişi olmadığı için hdmi 2.0 kablo aldım herkes 144hz alabilirsin dedi fakat alamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim. NOT: bu arada monitörde...
Top Bottom