Arama sonuçları: *

1. AhmetCan-

HP 15-AF110NT laptop Format boot edilirken siyah ekranda kalıyor

Merhabalar. Kullandığım Laptopta böyle sorun yaşıyorum, çözemedim. Format atarken denemediğim işletim sistemi kalmadı. Sorun HDD olduğunu düşündüm, yeni SSD aldım aynı devam ediyor. bozuk sandığım hdd kendi MasaÜstü sistemimde çalıştı yeni aldığım ssd de çalıştı
  2. AhmetCan-

HP LAPTOP 15-af110nt boot edilirken siyah ekranda kalıyor

Merhabalar kullandığım Laptop da böyle sorun yaşıyorum çözemedim format atarken denemediğim işletim sistemi kalmadı
  3. AhmetCan-

Format Ekranı Gelmiyor HP

Merhabalar boot ekranında USB yi seçiyorum format ekranı gelmiyor başka portlara taktım aynı bios da sıfırladım aynı devam ediyor sorun hp 15-af110nt
  4. AhmetCan-

Witcher 3 Drop Sorunu

Merhabalar Anlık Drop yiyorum RX 5700 kullanıyorum Güncel Sürücü ile DX11 de oynuyorum 60 61 FPS Den 40 30 lara kadar düşüyor
  5. AhmetCan-

Reboot And Select Hatası veriyor

Ssd görüyor bios da sıfırladım bios u da devam ediyor sorun
  6. AhmetCan-

MEMTEST86 Test Esnasında Görüntü gidiyor

Görüntü gidiyor her seferinde sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim
  7. AhmetCan-

Windows Kurulum Hata Veriyor

Bu Hatayı alıyorum Rufus dan yazdım Tekrardan İso yu indirdim Hayla bu hatayı alıyorum
  8. AhmetCan-

Çözüldü✓ WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Hatası

Merhabalar Mavi Ekran alıyorum Overlock Kapattım Bios sıfırladım Update Yaptım ramleri test ettim sorun yok söküp taktım hayla aynı Driver ddu ile kaldırdım temiz kurulum yaptım hayla devam ediyor MiniDump dosya oluşmuyor maalesef
  9. AhmetCan-

Çözüldü✓ RX 5700 Watman Sorunu

Herkese Merhabalar RX 5700 Oyuna girince aniden siyah oluyor reset atmak zorunda kalıyorum maalesef Denemediğim Driver Kalmadı Sistemi Formatladım hayla sorun devam ediyor Şuan Kullandığım Driver
Geri